Avrupa Şampiyonası Heyecanı Didim'e Sıçradı - Son Dakika
Yerel

Avrupa Şampiyonası Heyecanı Didim'e Sıçradı

Avrupa Şampiyonası Heyecanı Didim\'e Sıçradı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonasında İsveç ile İngiltere'de Kiev Olimpiyat stadında karşı karşıya gelirken maçın heyecanına Aydının Didim İlçesinde yaşayan ve tatile gelen İngilizlerde ortak oldu.

16.06.2012 10:40

2012 Avrupa Futbol Şampiyonasında İsveç ile İngiltere'de Kiev Olimpiyat stadında karşı karşıya gelirken maçın heyecanına Aydının Didim İlçesinde yaşayan ve tatile gelen İngilizlerde ortak oldu. Restoran ve kafeleri dolduran İngilizler, dev ekranlarda maçı takip etti. İngiltere'nin maçı 2-3 kazanırken İngilizler galibiyet coşkusuna ortak oldu.

Euro 2012 D Grubu ikinci maçında dün akşam saat 21: 45'te İsveç ile İngiltere'de Kiev Olimpiyat stadında karşı karşıya gelirken, maçın heyecanı sadece Avrupa'da değil Türkiye'de de hissedildi. On Bine yakın İngiliz'in yerleşik olarak yaşadığı ve yazın binlerce İngiliz'in tatile geldiği Ege'nin İncisi Didim'de maç heyecanı Restaurant ve kafelere de yansıdır. Maç öncesinde Yalı Caddesi üzerinde birçok kafe ve restaurant işyerlerinin önüne İngiltere ve Türkiye bayrakları asarken, maç için çeşitli yerlere Dev ekranlar kuruldu.

İngilizler sıcak hava nedeniyle maçı izlemek için kafeleri ve restaurantlar tercih ederken, Maçın başlamasıyla birlikte Didim'de heyecan da başladı. Karşılaşmada İngiltere 23. dakikada Carroll'un kafa golüyle öne geçmesiyle birlikte heyecan ve coşku daha da artarken İlk yarı İngilizlerin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Glen Johnson kendi kalesine topu gönderirken maça denge geldi. Bu golün ardından İsveç'in savunmadaki deneyimli ismi Mellberg 59. dakikalarda sahneye çıkarak takımını öne geçirdi. 59. dakikada Theo Walcott karşılaşmaya beraberliği getirdi. 78. dakikada sahneye çıkan Wellbeck, skoru belirleyen isim oldu. Grubunda ilk galibiyetini alan İngiltere'de taraftarlar sevinci doyasıya yaşanırken tatil için Didim'de bulunan İngiliz Stuart Allen (24) "İngiltere'de kupada bir yere geleceğini düşünmüyorum. Gruplarda dahi şansı bana göre az; Takımımızda pek sürpriz beklemiyorum" dedi.

Tony Locke (44) adlı İngiliz ise Takımdan umutlu olmadığını belirterek "Gruplardan çıkabiliriz ama şampiyona da pek şansımız yok. Daha ileri gidemeyiz. Bunun nedeni de İngiliz Liglerinde yabancı oyuncular çok fazla ve İngiliz futbolculara yer verilmediği için takımda iyi top oynamıyor" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Şampiyonası Heyecanı Didim'e Sıçradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement