Aydın'da 'arap Baharı' Konferansı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da 'arap Baharı' Konferansı

Aydın\'da \'arap Baharı\' Konferansı

Doç.Dr.Önder Aytaç, 7 Ocak Cumartesi Günü Aydın'da "2023 Bağlamında Türkiye, Ortadoğu ve Arap Baharı" Konulu bir konferans gerçekleştirecek.

06.01.2012 11:12

Doç. Dr. Önder Aytaç, 7 Ocak Cumartesi Günü Aydın'da "2023 Bağlamında Türkiye, Ortadoğu ve Arap Baharı" Konulu bir konferans gerçekleştirecek.

Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Aydın Gençler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydemir "Aydın Gençler Derneği olarak AYDER'in de katıları ile düzenleyeceğimiz konferans kapsamında Doç Dr. Önder Aytaç hocamızı Aydın'da konuk edeceğiz. Konuyu son günlerde ülkemizin gündemini çokça meşgul eden Türkiye, Ortadoğu ve Arap Baharı olarak belirledik" şeklinde konuştu.

Bundan sonra her ay devam edecek konferans programlarının ilkini cumartesi günü saat 19: 00'da Nevzat Biçer Parkı Konferans Salonunda gerçekleştireceklerini belirten Aydemir, konferans sonrasında her katılımcıya katılım belgesi verileceğinin altını çizdi.

ÖNDER AYTAÇ KİMDİR?

İzmir Karşıyaka Orta Okulu ve İzmir Atatürk Lisesinde okudu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra devlet bursu ile Birleşik Krallık'da Hull Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde doktora eğitimini tamamladı. Polis Akademisi'nde öğretim üyeliğinin yanı sıra dekan yardımcılığı görevlerini yaptı. Gazi Üniversitesi'nde 4 senedir öğretim üyeliği görevi yapmakta ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda da bakan danışmanlığı görevini gerçekleştirmekti. Yayımlanmış 16 kitabı ve 100'ün üzerinde makalesi buluyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'arap Baharı' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement