Ayvalıkta Ulusal Parti'den Sert Açıklama - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkta Ulusal Parti'den Sert Açıklama

Ayvalıkta Ulusal Parti\'den Sert Açıklama

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ulusal Parti (UP) Ayvalık İlçe Başkanı Sevgi Bilgiç yaptığı basın açıklamasında, Türk Ordusunun yok edilmeye çalışıldığını belirtti.

02.02.2012 22:35

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ulusal Parti (UP) Ayvalık İlçe Başkanı Sevgi Bilgiç yaptığı basın açıklamasında, Türk Ordusunun yok edilmeye çalışıldığını belirtti.

Bilgiç yaptığı yazılı açıklamada, Emperyalizmin yok etmek istediği ülkenin önce ordusunu hedef aldığını ama bunun içinde o ülkenin içinden müttefiklere ihtiyaç duyacağını kaydetti. Ulusal Parti Ayvalık İlçe Başkanı Sevgi Bilgiç yaptığı açıklamada, "Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'hocamız ve üstadımız' dediği Amerikancı ve azılı ordu düşmanı Necip Fazıl, Türk Ordusu için, 'Sadece Türk'ü ruhta ve maddede harap etmeye memur eşkıya sürüsü. Allah bu imansız ve vicdansız asker bozuntusunu kahretsin. Bu Türk ordusu mudur yoksa Türklüğe düşman bütün işgal ordularına pes dedirtecek alçaklar sürüsü mü? Ordu isimli katiller ve çapulcular sürüsü' ifadelerini kullanabilmiştir" ifadelerini kullandı.

Bilgiç yaptığı açıklamada, "II. Mahmut kendi ordusunu yok etti. II. Abdülhamit kendi ordusunu çürüttü. Oysa Osmanlının bu orduya ihtiyacı vardı ve bugün AKP kendi ordusunu yok ediyor. Bu süreci AB süreciyle karşılaştıralım. Türkiye'de demokrasiyi getirmek için Batı'nın sopası kullanılacaktı. Dövülecek olan ise kendi ordumuzdu. Osmanlı ile aynı kaderi paylaşıyoruz. Gerici Yeniçeri, ilerici II. Mahmut yakıştırması bugünkü statükocu asker-demokrat sivil uydurması kadar gerçek dışıdır. II. Mahmut, Osmanlı tarihinin en batıcı ve reformcu padişahıdır. Öyle ki, halk arasında II. Mahmut'un adı 'Gavur padişah'a çıkmıştır. Ancak bu 'ilerici padişahın aynı zamanda tam bir mülteciydi Nakşibendi tarikatı üyesiydi. Gerici yeniçeri Ocağı ise dinsizlik ve 'kızılbaşlık ile suçlanıp, Osmanlı tarihindeki tek şeriatçı katliama kurban edildi. II. Mahmut öylesine despottu ki, kendisine darbe yapılacağı iddiasıyla İstanbul'da ki kahvehaneleri ve berber dükkanlarını bile kapattırmıştı. II. Mahmut'un Yeniçeriyi tasfiye planı ile AKP'nin Ergenekon tertibi öylesine aynı ki" ifadelerine yer verdi.

"TÜRK OrduSU AYAĞA KALKMALIDIR"

Ulusal Parti Ayvalık İlçe Başkanı Sevgi Bilgiç yaptığı açıklamada, 1826 yılında tarih kitaplarının Vakai Hayriye'nin hayırlı olay olarak aktarıldığına dikkat çekerek, "Bu olayda; Anadolu ve İstanbul'da bir günde on binlerce Türk askeri yakılarak, kurşunlanarak ve asılarak katledildi. Yeniçeri Ocağı'nın yok edildiği hayırlı denilen bu uğursuz tarihten sonra Türk vatanının başına neler geldiği bugün açıkça görülüyor.

Bu noktada Sayın Genel Başkanımız Gökçe Fırat Çulhaoğlu, geçtiğimiz günlerde geldiği Edremit'te hepimizi uyarmış bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyetini parçalamak isteyen, Büyük Kürdistan, Büyük Yunanistan, Büyük Ermenistan kurmayı hedefleyen emperyalizmin Osmanlı'daki yöntemlerini nasıl bugün birebir uyguladığını görmekteyiz. Askeriyle, siviliyle, AKP muhalifiyle, solcusuyla, milliyetçisiyle, dindarıyla bütün Türkler nerede hata yaptık ve Türkiye nasıl bir diktatörlüğün ve parçalanmanın eşiğine geldi? Çözüm nedir? Son yeniçeri Atatürk gibi Türklüğümüzü korumalıyız. Türk yeniden ordusuyla ayağa kalkmalıdır" ifadelerini kullandı.

"DİRİLMENİN ZAMANI"

Ulusal Parti Genel Başkanı Çulhaoğlu'nun, 'Tarih ordusuz devlet, ordusuz toplum ve ordusuz millet görmemiştir. Türk Milletine Ergenekon tertibi kuranlar kazanamayacaklarını, Ergenokon'dan çıkılacağını görecekler' sözlerini hatırlatan Sevgi Bilgiç yaptığı açıklamasını, "Necip Fazıl için Mustafa Kemal, bir Yeniçeri hortlamasıydı. Demek ki gerici hala Türk ruhundan korkmaktadır. O halde dirilmenin zamanıdır. İşte o zaman dünyada yeniden Türk asırları başlayacaktır" sözleriyle noktaladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıkta Ulusal Parti'den Sert Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement