Bağımsız Başkan ile İlk Birleşim Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bağımsız Başkan ile İlk Birleşim Yapıldı

Bağımsız Başkan ile İlk Birleşim Yapıldı

Bilecik İl Genel Meclisi Haziran ayı ilk birleşimi bağımsız İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler başkanlığında yapıldı.

01.06.2016 13:00

Bilecik İl Genel Meclisi Haziran ayı ilk birleşimi bağımsız İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler başkanlığında yapıldı.

Bilecik İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan birleşimde 3 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinden önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük meclis üyesi İsmail Zeki Uyanık, Türk Hava Kurumunun 105. yılını, bağımsız İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler'in de doğum gününü kutladı. İlk gündem maddesi olarak İmar ve Bayındırlık komisyonundan gelen rapor ile Bozüyük İlçesi Poyra Köyünde bulunan mülkiyeti BSN Enerji Üretim San. Tic. A.Ş.'ye ait taşınmazların üzerine güneş enerji santrali yapımı için komisyondan gelen rapor görüşüldü. Bu rapor oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden gelen teklif ile İl Özel İdarenin yatırım planlarının gerçekleştirilmesi, ek bütçe ve yatırım imkanları sağlanması için mülkiyeti İl Özel İdareye ait olan Gazipaşa Mahallesinde bulunan hamamın ve 3 dükkanın ihale yoluyla satılması görüşüldü. Bu gündem maddesi oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Gündemin üçüncü ve son maddesi olarak ise İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen teklif ile Gölpazarı ilçesi Orta Mahalle'de 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon yapımı için gelen rapor görüşüldü. Bu raporda oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin bitmesi üzerine bağımsız İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler Valiler Kararnamesinin hayırlı olmasını dileyerek, eski Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'e başarılar, Bilecik Valisi Süleyman Elban'a hayırlı olsun dedi. Ardından meclisin ikinci toplantısının yarın 10.30'da olduğunu belirten Sertler meclisi kapattı.

Öte yandan İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, geçtiğimiz ay partisi AK Parti'den ihraç edilmişti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağımsız Başkan ile İlk Birleşim Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement