Bakan Yılmaz AK Parti Kars Seçim Bürosunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bakan Yılmaz AK Parti Kars Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Bakan Yılmaz AK Parti Kars Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kars'ta AK Parti Seçim Bürosunu ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş'a destek verdi.

12.03.2014 14:05  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kars'ta AK Parti Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş'a destek verdi.

Çok sayıda partilinin karşıladığı Bakan Yılmaz'a AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, eski milletvekilleri Zeki Karabayır, Selahattin Beyribey, Mahmut Esat Güven, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis2te eşlik etti.

Burada partilile seslenen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'ye yıllarca yapılmayanların AK Parti hükümeti döneminde yapıldığını söyledi.

Bakan İsmet Yılmaz, "Bizim ne yapmamız lazım? Bizim ehil ve liyakat sahibi insanları bu göreve getirmemeiz lazımki bir 5 yılı kaybetmeyelim. Burada ise belediye başkanı seçmiyoruz Allah için, evlatlarımız için nasıl bir Kars bırakacağımıza, torunlarımız için nasaıl bir Kars bırakacağımıza karar veriyoruz. Eğer bir arabamız bozulsa, bir motorcu, bir tamirci arasak Allah için ilk tamirciye götürüp veriyormusunuz. Herkes soruyor iyi bir tamirci varmı? Bu arabayı kime teslim edelim diye doğru mudur? Arkadaşım Kars senin bir arabanın motorundan daha mı değersizdir. Arabanın motoru için ehliyet ve liyakat arıyorsun. Bir belediye başkanı için aynı şeyi aramıyorsun. Allah için emaneti ehline vermemiz lazım. Bu nedenledir ki bizim çok ince eleyip sık dokumamız lazım. ve kiminle Kars'a daha çok hizmet gelirse buna ilçelerimizde dahil, kiminle daha fazla hizmet gelirse bizim emaneti götürüp ona teslim etmemiz lazım" dedi.

Bakan İsmet Yılmaz, partililerden çok çalışmlarını, herkesin kapısıma giderek yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatması gerektiğini kaydetti.

Çok sayıda partili vatandaşın katılıdığı ziyaret sonrasında kalabalık Bakan İsmet Yılmaz'a sevgi gösterisinde bulundu.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir takım açılışlara katılmak üzere Kars'tan ayrılarak Kağızman İlçesi'ne hareket etti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sarıkamış ve Selim İlçeleri'nide ziyeret ederek burada AK Parti İlçe Seçim Bürolarının açılışını yapacak. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yılmaz AK Parti Kars Seçim Bürosunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement