Başarılı Antrenörlere Ödül - Son Dakika
Yerel

Başarılı Antrenörlere Ödül

Başarılı Antrenörlere Ödül

TÜFAD tarafından iki yılda bir gerçekleştirilen 'Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri' Muğla'da başladı.

16.05.2014 12:40  Güncelleme: 12:36

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından iki yılda bir gerçekleştirilen 'Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri' Muğla'da başladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda başlayan seminere Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten ve antrenörler katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde başlayan seminer çerçevesinde takımlarında başarılı antrenörlere seminer öncesi ödülleri verildi. Seminere UEFA-B, TFF-A, TFF-B, TFF GRASSROOTS-C ve amatör kaleci antrenörleri katılırken, TÜFAD tarafından geleneksel olarak yapılan ödül töreni seminerin gerçekleştirildiği yıllarda seminerlerde veriliyor. Bölgesel Gelişim Seminerin Eğitmenliğini UEFA Eğitimcisi Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Müdürlüğü Baş Tutor'u Ömer Kaner yaparken, öğleden sonraki programda ise Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Samet Aybaba konuk oldu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şube Başkanı ve TÜFAD Genel Sekreteri Alaiddin Naganlu, "Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Bölgesel Gelişim Semineri iki yılda bir tüm Türkiye genelinde yapılıyor. İlimizdeki faal ve faal olmayan 180 civarında antrenörümüz bu seminere katılıyor. Federasyonumuzdan temsilci olarak yıllarca Fenerbahçe'de futbol oynayan ve Federasyonun baş eğitimcisi Ömer Kaner tarafından eğitim veriliyor. Öğleden sonraki programda ise yıllarca Beşiktaş'ta forma giymiş, Beşiktaş'ın zor dönemlerinde takımın başına geçen ve bugünkü Beşiktaş'ın mimarı Samet Aybaba konuğumuz olacak. Katılım ve ilgi güzel. Başarılı bir seminer geçireceğimizi düşünüyorum. Her yıl düzenlediğimiz TÜFAD ödül gecesini eğitim seminerlerimizin olduğu yıllarda eğitim seminerlerinde veriyoruz. Buradaki amacımız, antrenörlerimizi başarıya teşvik etmek. Ödül kriteri olarak hem sezon boyunca takımın başında olmaları, şubemiz üyesi olmaları ve başarıyı yakalamış olmaları yönetim kurulumuzun takdiri ile ödüllendiriliyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Antrenörlere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement