Başkan Yaşar, Batıkent Seçim İletişim Merkezi'ni Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Batıkent Seçim İletişim Merkezi'ni Açtı

Başkan Yaşar, Batıkent Seçim İletişim Merkezi\'ni Açtı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, merkez seçim ofislerinden birini daha törenle hizmete açtı.

13.02.2014 10:29

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, merkez seçim ofislerinden birini daha törenle hizmete açtı.

Batıkent Seçim İletişim Merkezi'nin açılışına Yaşar'ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekilleri Bülent Kuşoğlu ve Levent Gök, CHP İl Başkanı Zeki Alçın ve yönetimi, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve yönetimi ile Batıkentliler katıldı. Alkışlar ve tezahüratlar arasında seçim otobüsünden halkı selamlayan Yaşar, "Barış, sevgi, kardeşlik içerisinde kan dökülmeden, can yanmadan, demokratik bir şölen havasında seçim süreci yaşanması için dua ediyorum" dedi.

Hukukun üstünlüğünün sağlanacağı ve kaynakların halk için harcanacağı bir dönem temennisinde bulunan Yaşar, Batıkent'e yaptığı yatırımları anlattı. Verdiği tüm sözleri tutmanın gururunu yaşadığını kaydeden Yaşar, "Başım dik karşınızdayım, bizi birileriyle kıyaslarken elinizi vicdanınıza koyun" diye seslendi. Çayyolu'nun Yenimahalle'den ayrılmasına değinen Yaşar "Yenimahalle halkı, bunun hesabını 30 Mart'ta soracaktır. Herkes sandıkta görevini yapsın Türkiye'ye sahip çıksın" dedi.

Kuşoğlu ise, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ilçeye çok güzel hizmetler yaptığını vurgulayarak, "Sizlerin sevgilisi olmuş, çok değerli bir başkanımız var. Sizler istediniz Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu Yaşar'ı tekrar sizin huzurunuza getirdi. Başkanımız bu dönemde de birbirinden değerli projelerle gücüne güç katacak. Bu seçimlerden sonra tüm Türkiye'de şeffaf, dürüst, ahlaklı yönetimler göreve gelecek. Raydan çıkmış iktidara ve onun başındakilere bu seçimlerde sarı kart göstereceğiz" dedi.

Ankara Milletvekili Levent Gök de, "Sizler evlerinizde Atatürk'ün resmini saklarken, onlar ayakkabı kutularında para saklamışlar. Bu millet bunun hesabını soracak. 20 yılda 20 km metroyu bitirmeyi başarı sayıp, Sincan'da açılış yapanlar, bugün bu alandaki kalabalığı görmeli. Yaşar'la Yenimahalle'yi, Yavaş'la Ankara'yı, diğer adaylarımızla ilçelerimizi titreteceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokolle birlikte Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yapan Yaşar, tebrikleri kabul etti. Çıkışta 'En büyük başkan bizim başkan' sloganları atan çocukları yanına çağıran Yaşar, hatıra fotoğrafı çektirdiği çocuklara oyuncak hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Batıkent Seçim İletişim Merkezi'ni Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement