Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 5 muhtarlık binasının açılışında konuştu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 5 muhtarlık binasının açılışında konuştu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 5 muhtarlık binasının açılışında konuştu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeniden inşa edilen 5 muhtarlık binasının açılış töreninde 4,5 yılını değerlendirdi ve yerel seçimlere yönelik siyasi mesajlar verdi.

16.12.2023 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeniden inşa edilen 5 muhtarlık binasının açılış töreninde 4,5 yılını değerlendirdi, yerel seçimlere yönelik siyasi mesajlar verdi. Başkan Sandal "Bir ilçeyi yönetmek için, o kenti tanımak, sokaklarını bilmek gerekir. Tarlada izi olmayanların, harmanda söz söylemesi kabul edilebilir bir durum değil! Biz 4,5 yıldır sokakta, muhtarlarımızlayız. Bayraklı'ya hizmet etmeye, halkın iktidarını sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi, vatandaşlara modern ortamlarda kaliteli hizmet sunmak için yeniden inşa ettiği 5 yeni muhtarlık binasını coşkulu bir törenle hizmete açtı. Osmangazi Muhtarlık Binası önünde gerçekleşen toplu açılış törenine, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın yanı sıra, mahalle muhtarları, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Sandal, açılış kurdelesini muhtarlarla beraber kesti.

"BİZ HEP SOKAKTAYDIK"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bir kenti yönetmek için o kenti bilmek, sokaklarını tanımak, sorunlarına hakim olmak gerekir. Biz 4,5 yıldır sokakta, muhtarlarımızla, halkın içindeyiz. Bu süreçte halka dokunan, eksikleri gideren projeler hayata geçirdik. Üstelik deprem sürecinde de Türkiye'ye örnek bir afet yönetim süreci gerçekleştirdik. Bayraklı'nın yüzde 70'ini yeniden planladık. Kentsel dönüşümün önünü açtık ve anlaşmalar neredeyse tamam, birkaç ay içinde kazmayı vurma noktasına geldik. Pandemide, depremde, selde biz hep sokaktaydık, muhtarlarımızla ve halkımızlaydık" dedi.

"TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA SÖZÜ OLMAZ"

Yerel seçim sürecini değerlendiren Başkan Sandal, "Bayraklı siyasi özgürlüğünü kazanmış bir ilçe. Kimsenin de arka bahçesi değildir! Biz bu ilçeyi İzmir'in kalbine dönüştürdük. 4,5 yılda girmedik sokak bırakmadık. Biz bunları yaparken ortada gözükmeyenlerin, depremde, pandemide, genel seçimlerde sokakta olmayanların, Bayraklı'nın geleceği için söz söylemesi mümkün değil. Bizim tarlada izimiz var. Tarlada izi olmayanın harmanda da sözü olamaz. İlçe Başkanlığı'nın adresini soran, konum isteyen, farklı farklı ilçelerden gelen aday adayı arkadaşlarımız var ne yazık ki. Bize depremde, pandemide ne yaptığımızı soranlar var. O süreçte Bayraklı'da değilsen, sokakta değilsen bilmemen çok normal. Bayraklı'da dışarıdan gelen hiçbir arkadaşımıza geçit yok! Herkes bunu bir yere not alsın, akıllarından da çıkarmasın" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 5 muhtarlık binasının açılışında konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement