Beyazay Derneği'nin Ege Bölgesi Toplantısı Kütahya'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Beyazay Derneği'nin Ege Bölgesi Toplantısı Kütahya'da Gerçekleştirildi

Beyazay Derneği\'nin Ege Bölgesi Toplantısı Kütahya\'da Gerçekleştirildi

Türkiye Beyazay Derneği’nin her 4 ayda bir düzenlemiş olduğu Ege Bölge Toplantısı, Kütahya’da yapıldı.

08.09.2014 18:57

Türkiye Beyazay Derneği'nin her 4 ayda bir düzenlemiş olduğu Ege Bölge Toplantısı, Kütahya'da yapıldı.

Toplantıya Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Genel Sekreter İlhan Kahraman, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Karcı, Ege Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan, Türkiye Beyazay Derneği Antalya, Eskişehir, Isparta, Polatlı, Kütahya, Tavşanlı, Afyonkarahisar, İzmir- Karşıyaka, Konya Ereğli ve İzmir şube başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Lokman Ayva, çok verimli bir toplantı olduğunu belirterek, "Ege Bölge Toplantısı için Kütahya'dayız.Toplantımıza yoğun ilgi alaka gösteren Kütahya Kamu kurum müdürlerine,Sivil Toplum kuruluşlarına,Siyasi Partilere ve Kütahya'nın değerli basınına şükranlarımızı sunuyoruz. Şube başkanlarımıza toplantımıza katılımlarından dolayı ve bölgelerinde gösterdikleri başarılarından dolayı müteşekkiriz. Türkiye'de engellilerimizin topluma kazandırılması yönünde her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Misyonumuz evrensel değerler ekseninde Engelli bireye bilinç ve beceri kazandırmak olmuştur.Türkiye Beyazay derneği 72 şubesiyle birlikte Türkiye'de ve uluslar arası alanda etkinliklerini, faaliyetlerini her geçen zamanda daha da artırmaktadır.Yeni Türkiye'de daha büyük projelerimiz var.Beyazay Türkiye'nin içeride ve dış dünya'da her zaman göğsünü kabartan bir dernek olacaktır" dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Ege Koordinatörü Ali Rıza Soyaslan da, "Beyazay Ege bölge toplantısının Kütahya'da yapılması Kütahya adına onur verici. Böyle Türkiye faaliyetlerinin Kütahya'da yapılmasının ve diğer cemiyetlerinde Kütahya'nın prestijini artırmak adına Türkiye faaliyetlerini Kütahya'da yapmalarının önemli olduğunu düşüyorum. Ege bölge toplantısında Türkiye Beyazay derneğinin Türkiye ve uluslar arası mecrada stratejisi Kütahya'da bölge toplantımızda belirlenmiştir. Böyle güzide bir toplantıya ev sahipliği yapan Kütahya şube başkanı Halil Bilgiç beyefendiye, Kütahya beyazay yönetim kurulu ve tüm kahraman üyelerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özdoğan ve Murat Arık ile bazı daire müdürleri de katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyazay Derneği'nin Ege Bölgesi Toplantısı Kütahya'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement