Çağrı Merkezi Kütahya'ya da Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Çağrı Merkezi Kütahya'ya da Kuruluyor

Çağrı Merkezi Kütahya\'ya da Kuruluyor

Çağrı Merkezleri Projesi Toplantısı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında yapıldı.

18.02.2012 13:32

Çağrı Merkezleri Projesi Toplantısı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında yapıldı.

İçşleri Bakanlığı tarafından yürütülen 112 Acil Yardım Çağrı Merkezleri Projesi, Türkiye genelinde hizmet veren 110 İtfaiye, 112 Hızır Acil, 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma gibi numaraların tek merkezde toplanmasının hedeflendiği ve yapılacak olan çağrı merkezi binasıa ödenek aktarıldığı belirtildi.

Proje doğrultusunda, Türkiye'nin idari yapısı göz önünde bulundurularak 81 ilde Acil Çağrı Merkezlerinin kurulmasını hedefleyen İçişleri Bakanlığı projede daha önce pilot iller olarak belirlediği Antalya ve Isparta' da çalışmalar tamamladığı ve 7 Ağustos 2010 tarihinde hizmete açıldığı kaydedildi.

Projenin kademeli olarak ülke geneline yaygınlaştırılabilmesi amacıyla, çağrı merkezi binalarının yapımı tamamlanan 10 ilin dışında Kütahya'ya da çağrı merkezi binasının yapımında kullanılmak üzere ödenek aktarıldı.

Vali Kenan Çiftçi başkanlığında valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, Belediye Başkan Yrd. Halil Toklu, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Kamil Türkmen ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi Müdürü Orhan Ovalı katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağrı Merkezi Kütahya'ya da Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement