Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı Şampiyonadan 2 Madalya ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı Şampiyonadan 2 Madalya ile Döndü

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı Şampiyonadan 2 Madalya ile Döndü

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı 12. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası’ndan 1 altın ve 1 bronz madalya ile döndü.

02.11.2022 16:43  Güncelleme: 16:50

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı 12. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası'ndan 1 altın ve 1 bronz madalya ile döndü.

İstanbul'da, 14-16 Ekim arasında 25 ülkeden 1100 sporcunun katılımıyla düzenlenen 12. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası'nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı'nın da mücadele ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Sporcularımız şampiyonadan 1 altın ve 1 bronz madalya ile dönerek bir kez daha Çerkezköy'ümüzü başarıyla temsil ettiler" dedi.

İŞİTME ENGELLİLER KATA KATEGORİSİNDE 1'İNCİLİK

25 ülkeden 1100 sporcunun katılımıyla İstanbul Hakkı Başar Spor Salonu'nda düzenlenen 12. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası'nda antrenör Murat Kıroğlu yönetiminde mücadele eden takım İşitme Engelliler Kata kategorisinde 1'inci, 75 kg Kumite kategorisinde de 3'üncü oldu.

"KULÜP YÖNETİMİMİZE VE ANTRENÖRLERİMİZE DE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Akay, "Bu vesile ile İşitme Engelliler Kata kategorisinde altın madalya kazanan sporcumuz Sabri Kıroğlu ile 75 kg Kumite kategorisinde bronz madalya kazanan sporcumuz Recep Emrin Eren'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca kulüp yönetimimize ve antrenörlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı Şampiyonadan 2 Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement