Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzon'da - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzon\'da
24.04.2013 09:19

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şehit polis memuru Ümit Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şehit polis memuru Ümit Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

Bakan Bayraktar, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Araklı AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ile 16 Eylül 2012'de Bingöl'ün Karlıova ilçesinde görevden dönerken Hacılar köyü mevkisinde menfeze yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Yıldırım'ın ailesinin Araklı'daki evine gitti.

Şehidin annesi Sinnet Yıldırım ve dayısı Ahmet Aygün ile görüşen Bayraktar, bir kez daha aileye taziyelerini ileterek, devlet ve bakanlık olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement