Ceyhan Belediye Başkanı Erdem: "Bu Kötü Günleri Hep Birlikte, Kardeşçe, Dostça Aşacağız" - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem: "Bu Kötü Günleri Hep Birlikte, Kardeşçe, Dostça Aşacağız"

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem: "Bu Kötü Günleri Hep Birlikte, Kardeşçe, Dostça Aşacağız"

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kadın Eli Ekibi ile birlikte Şanlıurfa’da selden etkilenen yurttaşlara destek verdi. Başkan Erdem, “Yaralarımızı birlikte saracağız. Bu kötü günleri hep birlikte, kardeşçe, dostça aşacağız” dedi.

19.03.2023 11:14  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kadın Eli Ekibi ile birlikte Şanlıurfa'da selden etkilenen yurttaşlara destek verdi. Başkan Erdem, "Yaralarımızı birlikte saracağız. Bu kötü günleri hep birlikte, kardeşçe, dostça aşacağız" dedi.

Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Ekibi ile birlikte Şanlıurfa'ya yardımlarını götüren ve afetzede yurttaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Erdem, deprem ve sel nedeniyle hayatlarını kaybeden tüm insanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Şanlıurfa CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ, Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban ile  birlikte afetzedelerle bir araya gelen Başkan Erdem, "Dayanışmayla birlik ve beraberlikle insanlarımızın yanında olmaya, acılarımızı paylaşmaya, yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız" diye konuştu.

"SU TALEBİNİ BİR KEZ DAHA YİNELİYORUZ"

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ise şunları söyledi:

"Doğa olayları öldürmez, yanlış yapılaşmalar, yanlış imarlar öldürür. Dileriz ve isteriz ki bu topraklarda bir daha acılar yaşanmayacak önlemleri alırız. Dayanışma yaşatır, dayanışma acıları azaltır. Su talebi var Urfa halkının. Su talebimizi bir kez daha yineliyoruz. Ceyhan Belediye Başkanı'mız kıymetli Hülya Erdem ve çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ediyoruz. Depremde büyük çaba sarf ettiler. Tüm illeri dolaştılar, bugün bir kez daha buradalar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ceyhan Belediye Başkanı Erdem: 'Bu Kötü Günleri Hep Birlikte, Kardeşçe, Dostça Aşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement