CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar Bayram Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar Bayram Ziyaretlerine Devam Etti

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar Bayram Ziyaretlerine Devam Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar, Ramazan Bayramının ziyaret ve bayramlaşma programına Aydın'ın Yenipazar, Koçarlı, Didim, Atburgazı, Güllübahçe ve Kuşadası ile devam etti.

21.08.2012 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ramazan Bayramının ziyaret ve bayramlaşma programına Aydın'ın Yenipazar, Koçarlı, Didim, Atburgazı, Güllübahçe ve Kuşadası ile devam etti. Yenipazar İlçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen toplu bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Yenipazar programından sonra Koçarlı ve Didim İlçelerine geçerek burada da parti üyeleri, yöneticileri ve Belediye Başkanları ile bayramlaştı.

Didim İlçe Örgütündeki bayramlaşmaya CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, eski Bakanlardan ve şu anda parti meclisi üyesi olan Fikri Sağlar, Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve Aydın Milletvekili Osman Aydın ile katılan Baydar, parti binasında yapmış olduğu konuşmaya Didim'e iki selam getirdiğini söyleyerek başladı. Bu selamlardan birinin iki yıl önce şehit olan ve Karacahayıt'ta komşusu olan Mehmet Ali Birlik'in babasının diğerinin de PKK tarafından bir yıl önce kaçırılan Nadir Özgen'in Bağarası'nda yaşayan babasından olduğunu belirtti. CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar,

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran bir parti olarak ulusal bütünlükten ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinden asla taviz vermeyeceklerini, bunun aksini düşünenlerin de büyük bir yanılgı içinde olduklarını ifade etti. Ramazan ayı boyunca Aydın'ı karış karış gezdiğini ve özellikle köylünün, çiftçinin AK Parti'den şikayetçi olduklarını ve bir an önce kurtulmak istediklerini kendilerine söylendiğini belirten Milletvekili Baydar, 4+4+4 Eğitim Sistemini de değindiği konuşmasında; komisyonda 100 saat çalıştıklarını bir noktada komisyonun diğer üyeleri olan AKP Milletvekillerini de ikna ettiklerini fakat Başbakan'dan gelen talimat sonrasında bir anda havanın değişerek zorla yasanın geçirildiğini belirtti. Bu sistemin yeni Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte birçok sorun getireceğini, fakat AK Parti'nin bunu göremediğini belirtti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar bayramlaşma ziyaretlerine Atburgazı, Güllübahçe ve Kuşadası ile devam etti. Kuşadası'nda da Didim'de olduğu gibi kalabalık bir partili grubuna hitap eden Baydar, ilk önce yerelde sonra da genelde CHP iktidarının kurulacağını ve ülkenin AK Parti'den tamamen kurtarılacağını iddia etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar Bayram Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement