Dahot'tan Kaymakam Emiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dahot'tan Kaymakam Emiroğlu'na Ziyaret

Dahot\'tan Kaymakam Emiroğlu\'na Ziyaret

Didim Halk Oyunları Topluluğu Gençlik Spor Kulübü Derneği, 24-27 Temmuz 2014 tarihilerinde Didim’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali öncesinde Kaymakam Ersin Emiroğlu’nu ziyaret etti.

02.07.2014 17:35

Didim Halk Oyunları Topluluğu Gençlik Spor Kulübü Derneği, 24-27 Temmuz 2014 tarihilerinde Didim'in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali öncesinde Kaymakam Ersin Emiroğlu'nu ziyaret etti.

Didim Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (DAHOT G.S.K)'nin öncülüğünde 24 - 27 Temmuz 2014 tarihlerinde Didim'in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali öncesinde İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nu ziyaret etti.

Dernek Başkanı İlyas Aydur, DAHOT'un Didim'de aktif bir sanatsal topluluk olduğunu ifade ederek 'Bugüne kadar ilçemizi yurt içi ve yurtdışında başarı ile temsil ettik. Bir çok ülkede Didim'i ve ülkemizi temsil noktasında bulunduk. Bu festival ile bu kez ev sahipliği yapacağız!" dedi.

Aydur, festivale Gürcistan, Yunanistan, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Makedonya, Kırgızistan ve Sırbistan Karadağ ve Türkiye'den 400 dansçının katılacağını belirterek 'Festivalimizin ana fikri; gelecekte uluslararası işbirliği için yeni iletişim biçimleri geliştirmektir. Ayrıca; festival ile ilçemizin turizmine katkı sağlarken, farklı kültürlerin mozaiğini yansıtacağız!' diyerek Kaymakam Ersin Emiroğlu'ndan da festivale destek istedi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu'da sanatsal faaliyetlerin topluma katkısının büyük olduğunu ifade ederek, festivalin ilçe turizmine de destek sağlayacağını ifade etti ve ekibe başarılar diledi.

Didim Uluslararası Halk Oyunları Festival Programı şöyle:

24 Temmuz 2014 Perşembe saat 21.30: Kortej (Tuntaş Otel- Altınkum Limanı)

25 Temmuz 2014 Cuma saat 21.30: D Marin (Amfi Tiyatro)

26 Temmuz 2014 Cumartesi saat 21.30 (Akbük Tören Alanı )

27 Temmuz 2014 Pazar Saat 21.30 Didim Kent Meydanı (GALA) - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dahot'tan Kaymakam Emiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement