Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi Açıldı

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.

17.10.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.

Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

İnsanlara hizmet etmeyi, ibadet sayan bir anlayıştan geldiklerini anlatan Vali Güzeloğlu, "Hizmeti insana yaparken değerlerin inşası olduğunu biliyoruz. Her türlü maddi değerin kazanımı mümkün. Ancak manevi değerlerinizi kaybederseniz o zaman bir felaket başlıyor. Bizler bölgesinden başlayarak, barışı ve kardeşliği koruyacağız. Bu kültür merkezleri gençlerimizi, insanımızı eğitecek merkezlerdir. Kardeşliğimiz Allah daim eylesin" ifadesini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise insanların her şeyin iyisine layık olduğunu belirterek, hizmetleri de bu bakış açısıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Her şeyin en güzelini yapma çabası içinde olduklarını aktaran Karaosmanoğlu, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın eksikliklerini yerinde görerek tamamlıyoruz. Ancak ülkemizin refahını ve kalkınmasını kıskananlar ve diz çöktürtmek isteyenler var. Biz Çanakkale'de, Anadolu'da diz çökmedik, onurumuzla mücadele ederek büyük bir zafer kazanarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Kardeşliğimizi baltalamak isteyenlere fırsat vermeyelim. Bu güzel eserin ortaya çıkmasında başta Darıca Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum."

-" Gelin 1 Kasım'da bunların oyunlarını bozalım"-

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de 10 yıl önce bu hizmetlerden söz etmenin dahi mümkün olmadığını vurgulayarak, "Hükümetimiz faiz lobisine giden parayı kesti, enflasyonu tek hanelere indirdi. Savunma sanayimizi millileştirdik. Ancak birileri bu gelişmelerden korktu. IŞID ve PKK maşalarıyla dizayn etmeye çalışıyorlar. Gelin 1 Kasım'da bunların oyunlarını bozalım, Osmanlı tokatı atalım" değerlendirmesinde bulundu.

Kaymakam Ömer Karaman ise Darıca'nın yeni bir ilçe olmasına rağmen, yapılan hizmet ve yatırımlarla bölgenin incisi olacağına inandığını kaydetti.

İlçenin yeni hizmetlerle yükselen bir trend yakalayacağını anlatan Karaman, "Bu tür eserler ölümsüzdür. Darıca farklı bir imajıyla bölgede ilkleri gerçekleştiriyor. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da 2004 yılında itibaren önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Darıca'nın ilçe olmasının ardından çok büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini bildiren Karabacak, Darıca'nın en büyük eksiği olan kültür merkezini de halka kazandırdıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki kültür merkezinin açılış kurdelesi kesildi.

Törene,  İl Emniyet Müdür Levent Yarımel, AK Parti Kocaeli İl Başkan Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement