Didim Belediyespor Antalya Kampını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor Antalya Kampını Tamamladı

Didim Belediyespor Antalya Kampını Tamamladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya kampından döndü.8 günlük kampın iyi geçtiğini belirten Antrenör Ayhan Yıldız 16 Ocak'ta kendi tesislerinde çalışmalarını devam edeceklerini söyledi.

14.01.2012 12:51

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya kampından döndü. 8 günlük kampın iyi geçtiğini belirten Antrenör Ayhan Yıldız 16 Ocak'ta kendi tesislerinde çalışmalarını devam edeceklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya kampından döndü. 8 Ocak'ta Antalya Side'de kampa giren Didim Belediyespor kamp süresince 4 hazırlık maçı oynadı. Kampa ilgili bilgiler veren Antrenör Ayhan Yıldız Antalya kampına öncesinde Nazilli'de Amatör Süper Lig ekiplerinden Yıldızgücü ile hazırlık maçı yaptıktan sonra yola çıktıklarını söylerken "Bu maçı 4-3 galip geldik. Hazırlık kampında İstanbulspor ile 2-2, Karagümrükspor'a 4-3 ve Bartınspor'a da 4-3 mağlup olduk. Maçlarda as takımın yanı sıra yedek oyuncularımıza da şans verdik. Bizim için iyi bir kamp oldu. Kamp dönüşünde futbolculara iki gün izin vereceğiz ve 16 Ocak Pazartesi günü kendi tesislerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz"dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor Antalya Kampını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement