Depremde vefat eden doktor anne ve evladı son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Depremde vefat eden doktor anne ve evladı son yolculuğuna uğurlandı

Depremde vefat eden doktor anne ve evladı son yolculuğuna uğurlandıAYDIN Hatay'ın Antakya ilçesinde depreme yakalanan ve enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden doktor anne ve 6 aylık bebeği Aydın'ın Nazilli ilçesinde sevenlerinin gözyaşı içinde son yolculuklarına uğurlandı.

10.02.2023 15:19  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremde vefat eden doktor anne ve evladı son yolculuğuna uğurlandı

AYDIN Hatay'ın Antakya ilçesinde depreme yakalanan ve enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden doktor anne ve 6 aylık bebeği Aydın'ın Nazilli ilçesinde sevenlerinin gözyaşı içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Hatay'ın Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi Şehit Bilgin sokakta bulunan Atilla Eren Apartmanında yaşayan Doktor Mehmet Emin Davut, eşi Doktor Büşra Şahin Davut ve 6 aylık olduğu öğrenilen oğlu Yağız Emir Davut geçtiğimiz Pazartesi sabahı depreme yakalandı. 2 gün sonra göçük altından ağır yaralı olarak çıkartılan baba Mehmet Emin Davut, Adana Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ancak hayatını kaybeden anne ve oğul ise iki gün sonra bölgeye gelen yakınlarının teşhisi ile cenaze aracına alınarak Nazilli'ye getirildi.

Türkiye'yi sarsan büyük depreme doktor olarak görev yaptığı Hatay'da yakalanan ve göçük altından kalarak hayatını kaybeden Doktor Büşra Şahin Davut ve 6 aylık oğlu Yağız Emir Davut gözyaşları içinde ebediyete uğurlandı. Nazilli Merkez Beşeylül Camiinde Cuma Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından cenazeler için helallik alındı. Namazın ardından dualarla omuzlara alınan Büşra Şahin Davut ve oğlu Yağız Emir Davut, Bozdoğan ilçesi Mahalle Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenazeye Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İl jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir, aile yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Depremde vefat eden doktor anne ve evladı son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Depremde vefat eden doktor anne ve evladı son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement