Dragon Festivali'nde Heyecan Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Dragon Festivali'nde Heyecan Başlıyor

Dragon Festivali\'nde Heyecan Başlıyor

Türkiye'nin önde gelen kurumlarının katılımıyla gerçekleşen ve bu yıl 6'ncı yaşını kutlayan Dragon Festivali, Adana'da yarın başlıyor.

03.05.2013 12:34

Türkiye'nin önde gelen kurumlarının katılımıyla gerçekleşen ve bu yıl 6'ncı yaşını kutlayan Dragon Festivali, Adana'da yarın başlıyor.

Dünyanın 3 büyük festivalinden biri olan Dragon Festivali'nin Adana ayağına katılan takımlar, birinci olmak için kürek çekecekler, davetliler de yarışmaların yanı sıra yapılacak çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla eğlenecekler.

Türkiye Kano Federasyonu'ndan (TURKAF) yetki belgeli HSB Grup'un düzenlediği Dragon Festivali, Adana'da iş dünyasını bir kez daha heyecanlandırdı. Dünyada popülaritesi giderek artan Dragon Festivali'nin Adana etabında takımlar yarışacak, festival farklı aktivitelere de sahne olacak. Takım birlikteliğini, takım ruhunu da en iyi yansıtan bir yarışma olan Dragon Festivali'nin Adana ayağında yarışacak takımlar, TSYD Nihat Geven Tesisleri Komshu Restaurant'ta verilen kokteylde festival öncesi bir araya geldi. Festival hakkında bilgilendirmelerin de yapıldığı kokteylde, takımların festival alanındaki yerleri, ilk gün yapılacak yarışların saati ve kulvarları kurayla belirlendi.

Takımların kaynaşmasını sağlayan, katılımcıların güzel sohbetlerinin de yapıldığı kokteylde konuşan HSB Grup'un Genel Müdürü ve Festival Koordinatörü Hakan Yavuz, takımlara Dragon Ailesi'ne katılımları nedeniyle teşekkür etti. Adana'da yarışın yanı sıra farklı etkinliklerle birlikte çok renkli ve dolu 2 gün yaşanacağını kaydeden Yavuz, "Yarışmadan çok kurumsal bir platforma dönüşen Dragon Festivali'ne Adana'da katılımın artması, hatta bazı kurumların birden fazla takım çıkarması da bizi mutlu etti. Su şehri Adana'nın bizim için ayrı bir önemi var. Adanalılar'ın da Dragon Festivali'ni sahiplenmesi bu anlamda bizi mutlu etti" dedi.

FESTİVALDE NELER OLACAK?

Adana Merkez Park'ta Seyhan Nehri kıyısında gerçekleşecek olanDragon Festivali, saat 11.00'de açılış seremonisi, takımların geçişleri ile başlayacak. Bu tören sonrası yarışmalara geçilecek. Her yarışma serisinde sudaki heyecan karada farklı aktivitelerle devam edecek. Konuklar sabah jimnastiği yapacak, salsa şov, kids şov, kostüm yarışması, Arjantin Tango şov ve atölyesi, dans partisinin yapılacağı ilk gün, en iyi 6 takımın belirlenmesi ve IDBF Kupası'nın verilmesi ile son bulacak. Festivalin 2'nci gününde ise yarışmaların yanı sıra 'Mr&Mrs. Dragon Yarışı', sirtaki şov, fuse dans, Kuduro ve Hint dans şovu festival alanını renklendirecek. Dragon Festivali'nin Adana ayağı ikinci gün sonundaki final yarışları ve kupa töreni ile sona erecek.

Türkiye'nin 5 ayrı şehrinde uygulanan, bugüne kadar 1154 takım, 25388 yarışmacı ve 150 bin davetli ile buluşan Dragon Festivali'ne katılacak kurum ve kuruluşların adları şöyle:

"Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Adana Genç İşadamları Derneği, BSHG, Çukurova Genç İşadamları Derneği, Sasa, Abdioğulları A.Ş., Temsa Global, Pepsi CO, Final Eğitim Kurumları, Erkan Eğitim Kurumları, Özler Holding, Tekbaş Grup, Expel İlaç, Başkent Hastanesi, Kambeton, Günep Grup, MNG Kargo, TNT Express, DHL Global Forwarding, Adanava Otel, Gizerler, Ankada Tüp Bebek, Libra Makina, Larice Mutfak-Hisar Kapı, Denizbank, Güney Rotary Kulübü, Pırlanta Erciyes, İsken Enerji, Arzum- YGA, Tarmak, Nefiso, Yaşamla Dans." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dragon Festivali'nde Heyecan Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement