Emıtt Turizm Fuarında Kilis Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Emıtt Turizm Fuarında Kilis Rüzgarı Esti

İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuar alanında gerçekleştirilen Emitt Turizm Fuarı sona erdi.12.Salonda bulunan Kilis standı 4 gün boyunca yoğun ilgi gördü.

15.02.2012 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuar alanında gerçekleştirilen Emitt Turizm Fuarı sona erdi.

12. Salonda bulunan Kilis standı 4 gün boyunca yoğun ilgi gördü. Vali Yusuf Odabaş'ın da stantta bulunması diğer il valilerinin ve kaymakamların da standa ilgisini arttırdı.

Kilis Standını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kültür Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, İstanbul Valisi, Siirt Valisi, Mardin Valisi, Isparta Valisi, Sakarya Valisi, Beylikdüzü Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Büyükçekmece Kaymakamı, Pendik Kaymakamı ile Kilis valisi Odabaş'ın eski çalışma arkadaşlarından çok sayıda kişi ziyaret etti.

Gazeteci Yazar Hıncal Uluç'ta Kilis standındaydı. Aynı gün TRT İzmir Radyosu ses sanatçısı Kilisli Reşit Muhtar Kilis Türküleri ile fuara renk kattı. Dört gün boyunca stantta çok renkli sahneler yaşandı. Durmuş Kurtboğan ise 4 gün boyunca Kilis standındaydı.

Turizm seyahat acenteleri ile de görüşülerek Kilis'i tanıtıcı dokümanlar verildi. Kilis'in tarihi ve kültürel zenginlikleri anlatıldı. Yapılan turlara Kilis'in dahil edilmesinin önemi vurgulandı. Gazete ve haber kanallarına Kilis'le ilgili tanıtıcı bilgiler verildi.

Vali Yusuf Odabaş, yatırımcıları Kilis'e turizm altyapısı için yatırım yapmaya davet etti.

- KİLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emıtt Turizm Fuarında Kilis Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement