En Yüksek Prim Ödeyen 10 Kuruluşa Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

En Yüksek Prim Ödeyen 10 Kuruluşa Plaket Verildi

En Yüksek Prim Ödeyen 10 Kuruluşa Plaket Verildi

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında düzenli prim ödeyen 10 kuruluşa tören ile plaket verdi.

19.05.2012 11:30

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında düzenli prim ödeyen 10 kuruluşa tören ile plaket verdi.

Şanlıurfa SGK İl Müdürlüğü'ndeki plaket töreninde, primlerini düzenli olarak ödeyen 10 kişi ve kuruluş plaketlerini aldı. Törene; İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Şanlıurfa Eczacı Odası Başkanı Nejdet Bayık, Şanlıurfa SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, SGK İl Müdür yardımcıları Mustafa Yıldırım, Ali Yüce, merkez müdürleri ve Sosyal Güvenlik Personeli katıldı. Törene, SGK tanıtım filminin izletilmesi ile başlandı. Kurum çalışmalarının anlatıldığı programda konuşan SGK Şanlıurfa İl Müdürü Nurettin Nacar, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenli prim ödeyen ve en fazla çalışana sahip işverenlere, plaket verdiklerini söyledi.

Nurettin Nacar, amaçlarının; kurumu paydaşlarına tanıtmak, Sosyal Güvenlik Reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramını toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşları yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek ve toplumda SGK bilincinin oluşmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından, 10 kuruluşa protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi. Ayrıca, yeni SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının devredilme konusunda emeği geçen İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve Özel İdare İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'na da, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminden sonra kokteyle geçildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Yüksek Prim Ödeyen 10 Kuruluşa Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement