Etso'da, Bölge Delegeleri Seçildi - Son Dakika
Yerel

Etso'da, Bölge Delegeleri Seçildi

Etso\'da, Bölge Delegeleri Seçildi

Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı'nın bölge delegeleri seçildi.

13.09.2013 18:02

Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı'nın bölge delegeleri seçildi.

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu başkanlığında, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya, bölge il ve ilçelerde 26 oda ve borsa temsilcisi katıldı.

Yapılan seçimde, açık oylamayla Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı'nın bölgedeki asil ve yedek teşekkül delegeleri belirlendi.

Seçim sonucunda asil üyeliklere ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu ile Doğubeyazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Efe, yedek üyeliklere Elazığ Ticaret Borsası Başkan Vekili Mustafa Uymaz ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Ertaç Savaş seçildi.

Teşekkül delege eden seçimlerin ardından, toplantıya katılan oda ve borsaların genel sekreterlerinin arasından üye delege seçimi yapıldı. Kapalı zarf oylama usulüyle yapılan seçimde, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökçen Turan, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Gözütok asil, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ferdi Baycan Ögel ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fikret Keskin de yedek üyeliklere seçildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Etso'da, Bölge Delegeleri Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement