ETÜ Heyetinden İstanbul Çıkarması - Son Dakika
Yerel

ETÜ Heyetinden İstanbul Çıkarması

ETÜ Heyetinden İstanbul Çıkarması

ETÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Çodur, öğretim üyelerinden Dilek Okuyucu, Merve Sağıroğlu ve Fatih Tosunoğlu, İstanbul'da incelemelerde bulundu.

16.12.2013 14:26  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ETÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. M. Yasin Çodur, Bölüm öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu, Yrd.Doç. Dr. Merve Sağıroğlu ve Arş. Gör. Fatih Tosunoğlu, İstanbul'da bir dizi incelemelerde bulundu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İrfan Coşkun, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hanifi Saraç, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Altay, İstanbul Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektörü Prof. Dr.Ercan Kahya, İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Musaffa Ayşen Lav ve İTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Şen'i ziyaret eden ETÜ heyeti üniversitemizin yaptığı çalışmaları detaylı şekilde anlatma imkanı buldu.

ETÜ'nün geleceğe yön veren nesiller yetiştirmek içinkararlılıkla yürüttüğü çalışmalara Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi olarakkatkıda bulunduklarını ifade eden İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. M. Yasin Çodur, gerçekleşen bu ziyaret çerçevesinde ETÜ olarak vizyonumuzu, misyonumuzu ve hedeflerini paylaşma imkanı bulduklarını ve ayrıca yeni kurulacak İnşaat Mühendisliği laboratuvarları için ziyaret edilen üniversitelerin mevcut laboratuvarlarını gezerek detaylı bilgiler aldıklarını ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ETÜ Heyetinden İstanbul Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement