İstanbul'a tayini çıkan 2'nci Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Mehmet Semih Erdoğan, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a veda ziyaretinde bulundu.
Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay'da ailece çok güzel dostluklar edindiklerini, kurum ve kuruluşlar arasındaki uyum ve işbirliğinin kendi çalışmalarına da olumlu yönde katkısının olduğunu ifade etti.
Başkan Savaş ise, Albay Erdoğan'la Hatay'da görev yaptığı iki yıllık hizmet süresi boyunca çok güzel ve karşılıklı sıcak diyaloglarının olduğunu, memlekete hizmet noktasında ortak anlayış ve işbirliği ile önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Ziyaretin sonunda Başkan Savaş, Albay Erdoğan'a üzerinde üç semavi dinin simgelerinin bulunduğu bir tablo hediye ederken, Erdoğan da Savaş'a plaket takdim etti.
Muhabir: Abdulgafur Kılıç
Yayıncı: Ali Güreli - HATAY
Son Dakika › Yerel › Garnizon Komutanı Albay Erdoğan'dan Veda Ziyareti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?