Gaün Öğretim Görevlilerinden Karslıgil ve Bozhüyük'ün Fotoğraf Sergisi Sanat Sevenlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gaün Öğretim Görevlilerinden Karslıgil ve Bozhüyük'ün Fotoğraf Sergisi Sanat Sevenlerle Buluştu

Gaün Öğretim Görevlilerinden Karslıgil ve Bozhüyük\'ün Fotoğraf Sergisi Sanat Sevenlerle Buluştu

GAÜN öğretim görevlilerinin düzenlediği fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.

04.05.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAÜN öğretim görevlilerinin düzenlediği fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Gülfem Karslıgil ve Uzman Bayram Bozhüyük tarafından hazırlanan "Fotoğraf Sergisi" GAÜN Havra Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törenle açıldı.

Türkiye'nin birçok yerinden çekilmiş derleme fotoğrafların bulunduğu sergide 32 eser yer alıyor. Serginin konusu hakkında bilgi veren Uzman Bayram Bozhüyük, "Fotoğrafçılığın çeşitli kategorilerinde farklı eserler verdik. Bunun içerisinde portre, manzara, turistik fotoğraflar, ışık arkası çekimler var. Genellikle İstanbul, İzmir, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa gibi hem Güneydoğu hem de batıdaki bazı şehirlerin çekimlerini yaptık" diye konuştu.

İlk fotoğraf sergisi olduğunu belirten Öğr. Gör. Gülfem Karslıgil ise, "Elimizde uzun zamandır birikmiş bir arşiv vardı. Bunları insanlarla paylaşmak istedik. Profesyonel bir fotoğrafçı değilim ama amatör olarak fotoğraf çekmeyi çok seviyorum" diyerek sergiye olan yoğun ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Fotoğraf sergisi, GAÜN Havra Kültür ve Sanat Merkezinde 28 Nisan - 28 Mayıs tarihleri arasında sanatseverler tarafından gezilebilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün Öğretim Görevlilerinden Karslıgil ve Bozhüyük'ün Fotoğraf Sergisi Sanat Sevenlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement