Gediz, Voleybol İlk Yılda Final Oynadı - Son Dakika
Yerel

Gediz, Voleybol İlk Yılda Final Oynadı

Gediz, Voleybol İlk Yılda Final Oynadı

Gediz Üniversitesi, basketbolun yanı sıra voleybolda da geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor.

17.06.2014 12:39

Gediz Üniversitesi, basketbolun yanı sıra voleybolda da geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Yamanlar Koleji öğrencilerinden oluşan ve Tuğba Kuruyemiş'in sponsorluk yaptığı Gediz Üniversitesi Küçük Erkek Voleybol Takımı ilk yılında büyük bir başarıya imza attı.

İzmir ekibi, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Ankara'da düzenlediği Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Fenerbahçe, İBB, Halkbankası gibi voleybolda köklü birçok kulübü geride bırakarak finale kaldı. Finalde Galatasaray'la karşılaşan Gediz Üniversitesi oldukça çekişmeli geçen maçı 3-2 kaybederek Türkiye 2'ncisi oldu. İBB 3'üncü, Fenerbahçe ise 4'üncü sırada tamamladı.

Şampiyona boyunca taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Gediz Üniversitesi, 4 oyuncusunun milli takıma davet edilmesiyle bir mutluluk daha yaşadı. Antrenörler Mehmet Tek ve Aydın Polat yeni bir takım olmalarına rağmen büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi, "Milli takıma 4 oyuncu birden veren takımımızın, gelecekte birçok şampiyonluk kupası kaldıracağına inanıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz, Voleybol İlk Yılda Final Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement