Gökkuşağı Çankaya'nın Çocuklarıyla Renklenecek - Son Dakika
Yerel

Gökkuşağı Çankaya'nın Çocuklarıyla Renklenecek

Gökkuşağı Çankaya\'nın Çocuklarıyla Renklenecek

Çankaya Belediyesi, Zafertepe Mahallesi'ndeki Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'nin ardından şimdi de Gökkuşağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'nin temelini attı.

11.10.2013 15:11

Çankaya Belediyesi, Zafertepe Mahallesi'ndeki Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'nin ardından şimdi de Gökkuşağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'nin temelini attı.

Temel atma törenine Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, CHP Ankara İl Yöneticileri, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, bölge muhtarları, Talatpaşa Ortaokulu, Türkan Yamantürk, Sıtkı Süreyya Alp İlkokulları ve Anıttepe Anadolu Lisesi'nden öğretmen, öğrencilerle çok sayıda vatandaş katıldı.

"Çocuklara yapılan her türlü hizmet ülkenin geleceği için çok önemli geri dönüşümler sağlayacaktır ve geleceğimizin teminatı olacaktır" ifadeleriyle konuşmasına başlayan Tanık, "Çocuklarımız ne kadar gelişmiş ortamlarda eğitim görürler, birlikte yaşamayı öğrenirler, oyun oynar ve ders çalışırlarsa o kadar iyi bir gelecek kurma umudumuz olacaktır. Hem iyi ve sağlıklı beslenme imkanına kavuşma açısından hem de iyi eğitimle okula hazırlanma açısından çocuklarımızın okul öncesi eğitimlerinde gündüz bakımevlerinin çok değerli katkıları var. Bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve çocuk merkezlerimizin sayısını bu sene içerisinde 15'e ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

"HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ VE AYDINLIK TÜRKİYE'Yİ KORUYACAĞIZ"

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ise yaptığı konuşmada "Hem bir Cumhuriyet Halk Partili olarak hem bir kadın olarak hem de bir sosyal demokrat olarak bu temel atma töreninde bulunmak benim için onur. Sosyal belediyecilik, yaşı, rengi, yaşam biçimi, inancı, mezhebi, kimliği ne olursa olsun ayrım yapmadan tüm insanlara hizmet götürebilmek demektir. Bunun bir örneğini burada gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün burada attığımız temel her zaman güçlü olan Türkiye Cumhuriyeti temelinin de bir göstergesidir. O temele hep beraber her zaman sahip çıkacağız. Hizmetlere devam edeceğiz ve aydınlık Türkiye'yi koruyacağız. Merkezimizin açılışını en kısa zamanda birlikte yapalım ve hep beraber mutluluk şarkıları söyleyelim" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökkuşağı Çankaya'nın Çocuklarıyla Renklenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement