İhtiyaç Sahiplerine "Paylaşım Noktası" - Son Dakika
Yerel

İhtiyaç Sahiplerine "Paylaşım Noktası"

İhtiyaç Sahiplerine "Paylaşım Noktası"

Gölbaşı'nda İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Ücretsiz 'paylaşım Noktası' Açıldı

14.05.2011 10:40

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde veren ellerle alan elleri buluşturarak ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek giyim ve gıda ürünlerinden oluşan ' Paylaşım Noktası' törenle hizmete açıldı. İçinde her türlü tekstil giyim ürünleri, ayakkabı, çocuk oyuncakları, çay, şeker gibi gıda maddeleri içeren 'Paylaşım Noktası', Bahçelievler Mahallesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nin bodrum katında hizmete girdi.

'Paylaşım Noktası'nın açılışına ilçe Kaymakamı Raşit Zengin, eşi İlkay Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı eşi Seher Odabaşı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri, MHP milletvekili adayları, MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, yardımseverler ile vatandaşlar katıldı. Kaymakam Zengin, bu konuda emeği büyük olan Başkan Odabaşı ve eşine teşekkür etti. Başkan Odabaşı, annesi Nebibe Odabaşı'nın da katıldığı açılışta duygusal anlar yaşarken şunları söyledi.

"Öncelikle veren ellerin açtığımız mazada hayırlara vesile olmasını diliyorum. 'Sen de gülen yüzün bir parçası ol' diye yola çıktık. Düşüncemiz, imkanı olan vatandaşlarımızın, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşması için köprü olmasını sağlamaktı. Bu nedenle de paylaşım noktasını oluşturduk. Bu noktada istedik ki veren ve alan elleri birbirine nasıl buluştururuz diye düşündük. Bu paylaşım noktasının oluşmasına vesile olan ve ismini bulan sevgili eşim Seher Odabaşı'na ve buraya emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahiplerine 'Paylaşım Noktası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement