İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Yönelik Saldırıları

AK Parti Antalya İl Başkanı Köse: "Taksim'de iki ağaç söz konusu olduğunda sabahtan akşama kadar canlı yayın araçları ile canlı yayın yapanlar, Gazze'de plajda öldürülen çocukları görmezden, göstermezden geliyorlar"

21.07.2014 14:14

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İsrail'in günlerdir Filistin'e karşı sürdürdüğü bombardımanın bir katliam olduğunu belirterek, saldırıların bir an evvel son bulması temennisinde bulundu.

Yaptığı yazılı açıklamada, "Eskiden olsa Washington'dan gelen metnin altına denden konup servis edilirdi" diyen Köse, "Bugün zalime (zalimsin), katile (katilsin) diyen bir Türkiye var. İsrail katliam yapıyor ama dünya seyrediyor. Dünyanın yaşananlar karşısında aldığı tavır bizleri iğrendiriyor" ifadesini kullandı.

Katliam yapan ve terör estiren İsrail'e olumlu bakmalarının mümkün olamayacağını vurgulayan Köse, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Dünya oldukça zor zamanlardan geçiyor. Çok buruk zamanları birlikte yaşıyoruz. Yüreğimiz, içimiz, ciğerimiz yanıyor. Derin bir keder içerisindeyiz. Gazze'de bir insanlık dramı, bir vahşet yaşanıyor. Filistin'de insanlar, canlar katlediliyor. İki üç ağaç değil, tavuklar değil, küçücük çocuklar plajlarda katlediliyorlar ve bütün bunlar modern dediğimiz dünyanın gözünün önünde oluyor. Zalimin zulmünü zaten biliyoruz. İsrail'in tiniyetinin bu olduğunu da biliyoruz. Onların iflah olmayacağını bize Rabbimiz de bildiriyor. İsrail bunu yapsa da dünyanın yaşananlar karşısında aldığı tavır bizleri iğrendiriyor, bizleri derinden yaralıyor."

Filistin'de insanların öldürüldüğünü, fakat ülkelerin öldürülen insanlara gözünü kapatmış, arkasını dönmüş durumda olduğunu kaydeden Köse, " Taksim'de iki ağaç söz konusu olduğunda sabahtan akşama kadar canlı yayın araçları ile canlı yayın yapanlar, Gazze'de plajda öldürülen çocukları görmezden, göstermezden geliyorlar. Bugün dünyanın bu ikiyüzlülüğü lanetlenesi bir durum olarak ortaya çıkmış durumda" görüşünü dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement