Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Damga Vurdu

Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Damga Vurdu

Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesi Kağıtsporlu karateciler son provasını Düzce’de gerçekleştirdi.

02.09.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesi Kağıtsporlu karateciler son provasını Düzce'de gerçekleştirdi.

17 Eylül'de Yalova'da yapılacak olan Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesi Kağıtsporlu karateciler son provasını hafta sonu Düzce'de gerçekleştirdi. 15 Kulüpten 180 sporcunun katılımıyla Düzce spor salonunda yapılan iller arası karate turnuvasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler 28 kişiyle katıldı. Kocaeli'nin yanı sıra turnuvada İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce, Kırklareli ve Balıkesir illeri yer aldı.

Çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, yedi birincilik, iki ikincilik, iki de üçüncülük kazandı. Gençler kategorisinde 68 kiloda İsmail Aydoğdu, 21 yaş altında 60 kiloda Eray Şamdan, Ümitler kategorisinde 70 Kiloda Enes Bulut, gençler 68 kilo kategorisinde Enes Bulut, 54 kilo Ümitler ve Gençler kategorilerinde Gülsen Demirtürk, 50 kilo Ümitler kategorisinde Ekrem Altuner Yılmaz birinci olan isimler oldu.

Turnuvada 21 yaş altı 68 kiloda Sinemgül Şahin ile 70 kilo Ümitler kategorisinde yarışan Enes Bulut ikinci oldu. 21 yaş altında 61 kiloda yarışan Umay Tokcan ile 54 kiloda Ümitler kategorisinde mücadele eden Sevcan Uçar ise üçüncü oldu. Toplam on bir madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, aldıkları derecelerle bir çok ili geride bıraktı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara il protokolü tarafından düzenlenen törenle madalyaları verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Karateciler Özel Turnuvaya Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement