Körfez Sahilleri Yaza Hazır - Son Dakika
Yerel

Körfez Sahilleri Yaza Hazır

Körfez Sahilleri Yaza Hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi'ndeki sahil çalışmalarında incelemelerde bulundu.

05.06.2012 11:14

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi'ndeki sahil çalışmalarında incelemelerde bulundu. Karamürsel, Başiskele ve Vinsan sahilinde denetlemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, sahillerin yaz aylarında kullanıma hazır hale gelmesi için gerekli talimatları verdi.

Yazın sıcak yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde Kocaeli halkı serinlemek için yine sahil şeritlerine akın edecek. Kocaelililerin güzel ve temiz bir atmosferde yürüyüş yapması, aileleriyle birlikte piknik yapıp serinleyebilmesi ve denize girebilmesi için oluşturulan sahillerdeki hummalı çalışmalarda devam ediyor.

Çalışmaları yerinde görmek isteyen Başkan Karaosmanoğlu da, Karamürsel, Başiskele ve Vinsan sahillerinde incelemelerde bulundu. Mavi Bayrakla ödüllendirilen Karamürsel sahilini dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, yaz aylarında yüz binlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan Başiskele ve Park Bahçeler ile Fen İşleri'nin çalışmalarının devam ettiği Vinsan sahilini boydan boya dolaştı.

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele sahilinde denetleme yaparken eşiyle birlikte yürüyüş yapan Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Fahri Örengül ile karşılaştı. Ayaküstü sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu ile Örengül, sahilde yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, eşiyle birlikte Başiskele sahilinde yürüyüş yapan Örengül'e sahilde yapılan düzenleme ve temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

Yapılan çalışmalarla iki sevgiliyi yani denizle Kocaeli halkını buluşturduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu yaz halkımız yine İzmit Körfezi'nin kenarındaki sahillerde serinleyecek, misafirlerini burada ağırlayacak, aileleriyle birlikte piknik yapıp, diktiğimiz binlerce ağacın gölgesinde serinleyecek. Bu yaz tüm halkımızı inci tanesi güzelliğindeki körfezimizin tertemiz sahillerine davet ediyoruz" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Sahilleri Yaza Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement