Mehmet Erdoğan ve Tahir Tekin Öztan Milli Takım Kampında - Son Dakika
Yerel

Mehmet Erdoğan ve Tahir Tekin Öztan Milli Takım Kampında

Mehmet Erdoğan ve Tahir Tekin Öztan Milli Takım Kampında

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, A Milli Hokey Takımı kampını...

30.07.2013 11:46

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, A Milli Hokey Takımı kampını ziyaret ederek sporculara destek verdi.

Gaziantep Polis Evi'nde konaklayan ve Çevik Kuvvet Spor Tesisleri'nde kamp yapan Türkiye Hokey Federasyonu A Milli Takımı sporcuları antrenmanlarını izleyen Milletvekili Erdoğan, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Öztan, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Karakan ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahan, daha sonra sahaya girerek antrenmanlara katıldı.

Gaziantep'te bir milli takımın kamp yapmasının çok önemli olduğunu söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Gaziantep sadece sanayi alanında değil, birçok alanda hızlı bir gelişim süreci yaşamaktadır. Son dönemlerde spor alt yapısına yönelik yatırımlarımız ve yeni tesislerin hizmete girmesi spor yapmak isteyen gençlerimizin önünü açmıştır. Hokey Milli takımımız önümüzdeki günlerde Lozan'da önemli müsabakalara katılacaktır. Daha önce de milli takım kamplarını ziyaret ettim. Hokey sporu son yıllarda büyük bir gelişim içerisindedir. Elbette bu gelişimde kendisi de bir Gaziantepli olan Başkanımız Sadık Karakan'ın büyük emek ve destekleri vardır. Gaziantep'ten milli takıma seçilen sporcuların olması da ayrıca bizleri mutlu etmektedir. Bu sporla ilgili tesislerin Gaziantep'e de yapılması için gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Bu konuyla ilgili olarak Belediye Başkanlarımızla görüşecek ve Gaziantep'e yakışır standartlara uygun bir hokey tesisi yapılmasını isteyeceğiz. 12 Ağustos 2013 tarihinde Lozan'da başlayacak olan Eurohockey Championship III müsabakalarına katılacak olan erkek A Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Bu şampiyonada çok güçlü takımlarla yarışacaklar ama Türk A Milli takımı da dünyanın sayılı takımlarından birisi. Önemli derece ve başarılarla döneceklerine inanıyorum" dedi.

Hokey A Milli Takımı Kampı ziyaretinde konuşan Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, hokeyin son dönemlerde Gaziantep'te konuşulan ve yapılan bir spor dalı olmasının önemine dikkat çekerek, "Gaziantep hokeyle önemli bir eğilim yakaladı. Bugün birçok takım liglerde Gaziantep'in adını gündeme taşıyor. Federasyon Başkanımız Sadık Karakan'ın Gaziantepli olması ve bu sporun Gaziantep'te yaygınlaştırılması çabaları elbette çok önemli. Hokey için önemli bir tesise ihtiyaç var. Bizler özel sektör olarak bu sporu ve sporcuları destekleyeceğiz. Gaziantep'in spor alanında da markalaşmaması için hiçbir neden yok. Lozan'da yarışacak olan A Milli Takımımızın yüksek performansı ve morallerini iyi gördüm. Bu takımları daha önce de izledim. Hedef şampiyonluk olarak ortaya konmuş. İnanıyorum ki Lozan'da önemli bir tarih yazılacak ve Hokey Erkek A Milli Takımımız şampiyon olarak dönecektir. Takıma ve ekibe başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'da Hokey A Milli Takımının Gaziantep'te kamp yapmasının önemli olduğuna değinerek, "Her geçen gün spor alt yapısını güçlendiriyor. Birçok dalda faaliyet için yeni tesislerin yapılması yönünde çalışmalar yürütüyoruz. Lozan öncesi A Milli Takımımızı Gaziantep'te ağırlamak bizim için gurur ve onur kaynağı olmuştur. Lozan'da başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Hokey Milli Takımı'nın yoğun bir kamp programı bulunduğunu ifade eden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, "Bugün Sayın Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Tekin Öztan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Yahya Şahan, Milli Takım kampımızı ziyaret etmiştir. Millilerimiz bu ziyaretten dolayı çok mutlu olmuşlardır. Yoğun bir kamp çalışması geçiriyoruz. Günde üç antrenman yapıyoruz. Kamp, 3 Ağustos'a kadar devam edecek ve millilerimiz 11 Ağustos'ta Almanya'ya gidecektir. 12 ile 18 Ağustos tarihleri arasında İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilecek olan Eurohockey Championship III Şampiyonasına katılacaklar. Burada güçlü ekipler bulunmaktadır. Bu şampiyonada önemli ülkeler var sırası ile Cebeli Tarık, Hırvatistan, İsveç, İsviçre, Portekiz, Slovakya, Belerus katılıyor. İnşallah yüzümüzün akı ile ülkemize bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hokey Erkek A Milli Takımı Kampını ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, sporculara birer kitap hediye ederek, uzun uzun sohbet ettikten sonra sahada gol atış çalışmaları yaptı. Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Tahir Tekin Öztan'ın yüksek performansı dikkat çekti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Erdoğan ve Tahir Tekin Öztan Milli Takım Kampında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement