MHP Teşkilatı'nın 2012 Yılı Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

MHP Teşkilatı'nın 2012 Yılı Değerlendirmesi

MHP'li Bahattin Şeker, 2012 yılında Bilecik'e teşvik konusunda haksızlık yapıldığını öne sürerek bu haksızlığın giderildiğini söyledi.

07.01.2013 14:00  Güncelleme: 13:58

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, 2012 yılında Bilecik'e teşvik konusunda haksızlık yapıldığını öne sürerek bu haksızlığın giderildiğini ve gelecek yıllar için Bilecik'e şans doğduğunu söyledi.

Şeker, Kent Ormanı'ndaki toplantıda, merkez ve ilçelerin 2012 yılında yaşadığı genel sorunları değerlendirerek, teşvik sorununun çözülmesinin ardından Bilecik'e yapılan haksızlığın giderildiğini söyledi.

Bilecik'in 2012 yılındaki en önemli konusunun teşvik olduğunun altını çizen Şeker, şöyle konuştu:

"Bilecik 1. bölgedeydi. Biz tabi ki Bilecik'in 1. bölgede olmasını isteriz ama İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi kentlerle 1. bölgede aynı tutulmamız Bilecik'i mağdur ediyordu. 2012 yılında Bilecik'e teşvik konusunda haksızlık yapılmıştı, bu haksızlık giderildi ve önümüzdeki yıllar için Bilecik'e şans doğdu. OSB'lerin daha verimli olabilmesi için İl Özel İdare'nin ve İl Genel Meclisi'nin yönetimden çıkması gerekir. Siyasetçiler OSB'lerden ellerini çekmelidir. Türkiye'de uygulanan tarım politikaları yanlış ve Bilecik'te uygulanan yanlış tarım politikalarından en fazla etkilenen iliz. İlçe ve köylerde tarım azaldı ve göçler sebebiyle nüfus giderek azalıyor."

Toplantıya, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin ve Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Bayraklı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muhabir: Mesut Tankulu/ Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Teşkilatı'nın 2012 Yılı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement