Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

ADANA/ Adana'da AK Parti milletvekilleri, Hatay'da ise AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekilleri mazbatalarını aldı.

09.11.2015 15:59

ADANA/ Adana'da AK Parti milletvekilleri, Hatay'da ise AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Adana İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Adana Adliyesine gelen AK Parti milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı'ya mazbatalarını verdi.

Şehir dışında olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Talip Küçükcan'ın mazbatalarını da AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni aldı.

Yeni, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de olduğu gibi kentte de huzur içinde geçen bir seçim neticesinde Adana'yı TBMM'de temsil edecek vekillerin belirlendiğini söyledi.

Yoğun bir seçim döneminin ardından milletvekili seçilen arkadaşlarına çok ağır ve uzun sürecek bir sorumluluk düştüğünü vurgulayan Yeni, iktidar partisini temsil ettikleri için daha yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini, kente en iyi hizmetin getirilmesi konusunda sorumluluk alacaklarını ifade etti.

Hatay

Hatay'da da AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Antakya Adliyesine gelen AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Fevzi Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Serkan Topal, Birol Ertem ve MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu mazbatalarını İl Seçim Kurulu yetkililerinden aldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin demokrasi ve son derece olgunluk içerisinde gerçekleştiğini belirtti.

Hatay'da ve Türkiye'de milletin partilerine teveccühünün en üst düzeyde bir kez daha tecelli ettiğini ifade eden Yeşildal, "Bizler bu emaneti üstlenenler olarak bu sorumluluğun ne anlama geldiğini biliyoruz. İnşallah bize güvenen ve inanan milletimizi mahcup etmemek için gece gündüz milletin hizmetkarı olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da 1 Kasım seçimlerinde partilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Halkın kendilerine gösterdiği teveccühe layık olmak için çalışacaklarını belirten Topal, seçim sonuçlarının kendilerine daha büyük sorumluluk yüklediğini gösterdiğini kaydetti.

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu ise partilerine oy veren ve vermeyen tüm Hataylılara teşekkür ederek, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ahrazoğlu, partilerinin Hatay'a ve Türkiye'ye yapılacak olan her türlü iyi çalışmaların içerisinde ve takipçisi olacağını kaydetti.

Öte yandan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu'nun ise mazbatasını yarın alacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement