Mudanya Tiyatro Günleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Mudanya Tiyatro Günleri Başlıyor

Mudanya Tiyatro Günleri Başlıyor

Mudanya Belediyesi, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında 24-27 Mart 2023 tarihlerinde 4 farklı oyunu, tiyatroseverlerle ücretsiz olarak buluşturuyor.

20.03.2023 12:12  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında 24- 27 Mart 2023 tarihlerinde 4 farklı oyunu, tiyatroseverlerle ücretsiz olarak buluşturuyor.

Mudanya Belediyesi, 24-27 Mart 2023 tarihlerinde 4 farklı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor. Mudanya Tiyatro Günleri kapsamında 24 Mart Cuma günü Mudanya Kent Konseyi'nin "Mübadil Öyküleri", 25 Mart Cumartesi günü Canım Tiyatro Topluluğu'nun "Şeyh Bedreddin Destanı", 26 Mart Pazar günü Bursa Devlet Tiyatrosu'nun "Uçurtmanın Kuyruğu", 27 Mart Pazartesi günü ise Levent Üzümcü Tiyatrosu'nun "Ben Türkan Saylan" adlı oyunları, saat 21.00'da ücretsiz olarak Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacak.

Mudanya'da kültürel gelişime katkı sağlamak, tiyatroyu sevdirmek, ilçenin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek amacında olduklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Birbirinden değerli sanatçılarımızın yer alacağı oyunlarımızı her zaman olduğu gibi tiyatroseverlere ücretsiz olarak sunacağız. Yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizi sanatın her branşıyla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mudanya Tiyatro Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement