Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Depremzede Çocukları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Depremzede Çocukları Ağırladı

Muratpaşa Belediyesi’nin çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, afet bölgesinden Antalya’ya gelen çocukları ağırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bir nebze çocuklarla beraber biz de rehabilite olduk. Günler sonra bizim de çocuklarımızla birlikte ancak yüzümüz güldü” dedi.

17.02.2023 10:41  Güncelleme: 14:09

Muratpaşa Belediyesi'nin çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, afet bölgesinden Antalya'ya gelen çocukları ağırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bir nebze çocuklarla beraber biz de rehabilite olduk. Günler sonra bizim de çocuklarımızla birlikte ancak yüzümüz güldü" dedi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 16 bin metrekare alan üzerine kurulu oyun dünyası Teneffüs Park, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası Antalya'ya gelen çocuklar için kapılarını açtı. İlk grupta Antalyaspor tesislerinde aileleri ve yakınlarıyla birlikte kalan 35 çocuk yer aldı. Aileler, otobüslerle tesislerden alınırken, çocukları da Teneffüs Park'ta palyaçolar karşıladı. Oyundan önce Teneffüs Park kafesinde hamburgerlerle öğle yemeklerini yiyen çocuklar, ardından oyuna geçti.

Başkan Uysal, Teneffüs Park'ın uzun bir süre depremzede aileler için ücretsiz hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, "Bir nebze çocuklarla beraber biz de rehabilite olduk. Günler sonra bizim de çocuklarımızla birlikte ancak yüzümüz güldü" dedi.

Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park\'ta Depremzede Çocukları Ağırladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi, Teneffüs Park'ta Depremzede Çocukları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement