Muratpaşa'da Eğlence İptal Edildi, Dualar Okundu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Eğlence İptal Edildi, Dualar Okundu

Muratpaşa\'da Eğlence İptal Edildi, Dualar Okundu

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce Ramazan ayı süresince düzenlenecek olan 21 ayrı bölgede iftar sofralarının ilki Yüksekalan Mahallesi’nde yapıldı.

19.06.2015 12:37

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce Ramazan ayı süresince düzenlenecek olan 21 ayrı bölgede iftar sofralarının ilki Yüksekalan Mahallesi'nde yapıldı.

Balbey ve Yüksekalan mahallelerini kapsayan "Ramazan'da Biz Size Geliyoruz" sloganlı iftar sofralarının ilki Yüksekalan Meydanı'nda vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı nedeniyle üç günlük yas ilan edilmesinden dolayı Ramazan eğlenceleri iptal edilerek sadece dualar okundu.

UYSAL, EŞİ VE OĞLU İLE KATILDI

Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe ile birlikte katıldığı Yüksekalan iftar sofrasında vatandaşlarla sohbet etti. Ramazan'ın ilk gününde Yüksekalan ve Balbey Mahallesi sakinleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ümit Uysal, "Ramazan ayının bütün insanlığa, ülkemize, şehrimize huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İlk orucumuzu da Allah kabul etsin diyorum. Değerli komşularım geçtiğimiz bir yılda çok yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktık ve sizlerin ödemiş olduğunuz vergileri sizlere harcadık. Sizlerin hayatına daha iyi kılmak için, sizlerin bir kuruş verginizi dahi israf etmeden hayatınıza nasıl katkı sağlarız bunun çabası içinde olduk. Muratpaşamız'da birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi geliştirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

"KULAĞIMIZI MEVLANA'YA, YUNUS'A AÇALIM"

"Öfkeye, düşmanlığa, yüreğimizde hiç yer vermeyelim" diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, şöyle devam etti:

"Komşumuzla, kardeşimizle sımsıkı kenetlenelim. Nereden göç etmiş olursa olsun, Antalya'ya nereden gelmiş olursa olsun, dünyaya bakış açısı ne olmuş olursa olsun birbirimizi olduğumuz gibi sevgi ve saygıyla kabul edelim. Kulağımızı hep kardeşliğe, barışa, hep Mevlana'ya, Yunus'a bize güzel şeyler söyleyenlere açalım."

İFTAR SOFRALARI

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı süresince, 22 Haziran'da Altındağ, Memurevleri, Varlık Mahalleleri (Aydın Kanza Parkı içi), 23 Haziran'da Dutlubahçe Mahallesi (Kreş yanı), 24 Haziran'da Doğuyaka Mahallesi (Sivil Toplum Merkezi temel atma töreni alanı), 25 Haziran'da Bayındır Mahallesi (Palmiye Parkı içi), 26 Haziran'da Kızılarık,Yenigün Mahalleleri (Yenigün Kapalı Pazarı), 27 Haziran'da Meydankavağı Mahallesi (Toros Koleji arkası), 29 Haziran Yeşilova-Tarım Mahallesi(Fen İşleri Müd.Bahçesi), 30 Haziran'da Ermenek Mahallesi(Pazar alanı, çadır yanı), 01 Temmuz'da Güzeloluk-Kırcami Mahallesi (Okul yanı), 02 Temmuz'da Güzeloba-Çağlayan Mahallesi (Med Line Hastanesi önü), 3 Temmuz'da Meltem-Soğuksu (Meltem Mahallesi Pazar alanı), 6 Temmuz'da Çaybaşı Mahallesi (1337 Sok.), 7 Temmuz'da Kızıltoprak Mahallesi (Kızıltoprak Kapalı Semt Pazarı), 8 Temmuz'da Etiler Mahallesi (Etiler Cami yanı park), 9 Temmuz'da Deniz-Kışla Mahallesi (Deniz Zabıta Karakolu önü), 10 Temmuz'da Cumhuriyet Mahallesi (Çarşamba Kapalı Semt Pazarı), 13 Temmuz'da Konuksever Mahallesi(Konuksever Kapalı Semt Pazarı), 14 Temmuz'da Yeşildere Mahallesi(Yeşildere Mahallesi park alanı), 15 Temmuz'da Demircikara-Meydankavağı Mahallesi (Muhtarlık park içi) iftar soflarında vatandaşları buluşturacak.

Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayı süresince, mahallelerde kurulan iftar sofralarının yanı sıra, iftar vakti yolda olanlar için de kumanya dağıtımı gerçekleştireceği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Eğlence İptal Edildi, Dualar Okundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement