Muratpaşa İftarında Şehitler İçin Dua - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa İftarında Şehitler İçin Dua

Muratpaşa İftarında Şehitler İçin Dua

Muratpaşa Belediyesi iftarında, İstanbul’daki terörist saldırıda hayatını kaybeden şehit polis ve vatandaşlar için dualar okundu.

08.06.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi iftarında, İstanbul'daki terörist saldırıda hayatını kaybeden şehit polis ve vatandaşlar için dualar okundu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; terörist saldırıyı kınadı, Türkiye'nin, barışı yaşayan bir ülke olması dileğinde bulundu.

Muratpaşa Belediyesi, Aydın Kanza ve Beş Şehitler Parkları'nda Altındağ, Memurevleri, Üçgen, Deniz ve Kızılsaray Mahallesi sakinlerini buluşturan iftar sofrası kurdu. Orucunu, Muratpaşa Belediyesi iftar sofrasında açan binlerce vatandaş; İstanbul'daki terörist saldırıda şehit olan polislerle vatandaşlar için dua etti. Çocuklar için düzenlenen geleneksel Ramazan eğlencesinin de iptal edildiği programda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, barış içinde bir Türkiye dileğinde bulundu.

'BARIŞI YAŞAYAN ÜLKE'

'Bu gökkubbe altında, aynı masa etrafında bir iftar yemeğinde buluşarak, omuz omuza, kardeşçe, barış içerisinde, paylaşarak yaşıyoruz' diyen Başkan Uysal, "İstanbul'daki terörist saldırıda 6'sı polis 11 vatandaşımız hayatını kaybetti. Şehit polislerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah bir gün, Türkiyemiz ekonomisini, demokrasisini, güvenlik politikalarını bütün dünyaya entegre etmiş, istikrarlı, düzenli, barışı yaşayan bir ülkeye dönüşecek. Gelecekte; bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyorum."

'İFTARLARIMIZDA DA AŞUREMİZDE DE BİRLİKTEYİZ'

Vatandaşların vergilerinden oluşan belediye bütçesini, yine vatandaşların hayatı için harcadıklarını ifade eden Uysal, "Bu güzel vatanı bize bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi, gazilerimizi, saygıyla, minnetle anıyorum. Bizler; Yunus Emre'nin, Mevlana'nın, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, bütün aydınlanma önderlerinin, düzgün, aydın, hak yolunda yürümüş insanların öğrencileriyiz. Ramazanlarımız'da da Muharremlerimiz'de de, iftarlarımızda da aşuremizde de birlikteyiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa İftarında Şehitler İçin Dua - Son Dakika


Advertisement