Niksar'ın Yeni Kaymakamı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Niksar'ın Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

Niksar\'ın Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

Tokat’ın Niksar İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Selami Kapankaya, ilçeye gelerek göreve başladı.

10.08.2015 12:54

Tokat'ın Niksar İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Selami Kapankaya, ilçeye gelerek göreve başladı.

Temmuz ayında yayınlanan İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile, Bursa'nın Karacabey İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Dr. Yusuf Gökhan Yolcu'dan boşalan makama Antalya'nın Kaş ilçesinden Kaymakam Selami Kapankaya getirildi.

Sabah saatlerinde Niksar hükümet binası önünde karşılama töreni yapılan Kapankaya, görevinin kendisine ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi. Görevde olduğu süre içerisinde halkla iç içe olacağını dile getiren Kapankaya, ilçe halkıyla her daim istişare halinde bulunacağını belirtti.

SELAMİ KAPANKAYA?

01 Aralık 1974 tarihinde Aydın Çine'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Aydın ve Çine'de tamamladı. Yüksek öğrenime İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde devam etti. 1996 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra bir süre özel sektörde çalıştı, ardından yedek subay olarak askerliğini yaptı. 2000 yılında Muş Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Denizli - Çameli ve Bursa- Büyükorhan'da kaymakam vekilliklerinde bulundu. 6 ay süreyle İngiltere Leicester Üniversitesi'nde mesleki inceleme ve dil öğrenimi için bulundu.

49. Dönem Milli Güvenlik Akademisi mezunu olan, meslek hayatında sırasıyla Antalya-İbradi, Erzincan- İliç ve Burdur - Gölhisar Kaymakamlığı ve Ağrı Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Selami Kapankaya, evli ve 2 çocuk babasıdır. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'ın Yeni Kaymakamı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement