Polis, Kimsesiz Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Polis, Kimsesiz Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi Düzenledi

Mersin'de polis, kimsesiz çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenledi.

02.01.2012 14:05

Mersin'de polis, kimsesiz çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Mersin Çocuk Yuvası ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaklaşık 100 çocuk doyasıya eğlendi.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Mehmet Güngör, Çocuk Yuvası Müdürü Faruk Azgıt, ÇOGEM Müdürü Mustafa SARI ve Çocuk Hakları Mersin Çocuk Komitesi Başkanı Yasin Burak Koşar da katıldı.

Öksüz, etkinlikte yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatı olarak sosyal hizmetlere bağlı kuruluşlarla önceden olduğu gibi bundan sonrada işbirliği ve yardımlaşma duygusuyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Bulut'un Mersin'e yeni atanmasına rağmen kısa zamanda başarılı çalışma yaptıklarını ifade eden Öksüz, çocuklarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Bulut da yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, her zaman daha iyiyi yapma çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis, Kimsesiz Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement