Protokolden Şehitliğe Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Protokolden Şehitliğe Bayram Ziyareti

Protokolden Şehitliğe Bayram Ziyareti

Kütahya protokolü, Ramazan Bayramı münasebetiyle Hava Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

09.08.2013 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya protokolü, Ramazan Bayramı münasebetiyle Hava Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Vali Şerif Yılmaz ve beraberindeki kent protokolü, 30 Ağustos Mahallesi'ndeki Hava Şehitliği'ni ziyaret ettikten sonra kabristandaki şehit yakınlarıyla bayramlaştı. Vali Yılmaz, Hava Şehitliği'nde yaptığı konuşmada, "Bayram birlik ve beraberlik olma günüdür. Bu vesileyle biz özellikle bu yıl ilk defa böyle bir program uygulamaya başladık. İnşallah bundan sonra bütün bayramlarda hem şehitlerimizle, hem aileleri ile beraber olmaya devam edeceğiz ve gayret göstereceğiz. Bize verilen emaneti inşallah layıkıyla yerine getireceğiz. Aileler bizlere emanet, millete emanet, devlete emanet. İnşallah bunları hep beraber sağlarız. Birlik, beraberlik içinde daha nice uzun yıllar bu ülkede bu milletle beraber yaşarız diye ümit ediyorum" diye konuştu.

Kütahya'da göreve başladığı günden itibaren Ramazan Bayramı'nın ilk bayramı olduğunu ifade eden Vali Şerif Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Kütahya'nın geçmişten gelen kültürünü yansımasını her halde her şartlarda görebiliyorsunuz. Bunu Ramazan ayında gördük, bayramda da görebiliyorsunuz. O nedenle ben tüm Kütahyalı dostlara, hemşehrilerime Bu güzelliği bizlerle beraber yaşadıkları için ve bizlere bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ediyorum."

Vali Yılmaz ve protokol üyeleri kabirleri tek tek dolaşıp dua etti.

Şehitlik ziyaretine, AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Mustafa İça, DPÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek BAşkanı Asım Okat, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şaban Başoğul, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Protokolden Şehitliğe Bayram Ziyareti - Son Dakika


Advertisement