Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı'nın Rakipleri Belli Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı'nın Rakipleri Belli Oldu

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı\'nın Rakipleri Belli Oldu
03.09.2014 11:38  Güncelleme: 11:41

Ankara'da yapılan kura çekimleri sonucunda 2.Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele edecek olan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından 28 Ağustos'ta Ankara'da yapılan kura çekimleri sonucunda 2.Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele edecek olan Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı'nın rakipleri belli oldu.

12 takımın mücadele edeceği 2.Lig Erkekler A Grubu'nda Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı ilk maçını Seydişehir'de 11 Ekim Cumartesi günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile oynayacak.

Spora ve sporcuya her türlü desteğin verileceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "2.Ligde oynayan voleybol takımımız ve diğer branşlarda mücadele edecek takımlarımız ve sporcularımıza başarılı olmaları konusunda gerekli çalışmalar ve destek verilecektir" dedi.

2.Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan takımlar şöyle:

1- Afyon – Karahisar Belediye

2- Ankara – Maliye Okulları

3- Antalya – Türk Telekom

4 - Antalya – Korkuteli Gençlik

5- BalıkesirBigadiç Belediye

6-  Bursa – Tofaş

7- Düzce – Düzce Belediye

8- Eskişehir – Anadolu Üniversitesi

9- İstanbul – İstanbul Büyükşehir Belediye

10- İzmir – Balspor Chokoliva

11- İzmir – T.F.L. Altekma - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı'nın Rakipleri Belli Oldu - Son Dakika


Advertisement