Fiyatı duyan sıraya girdi! İstanbul'da bayram öncesi ucuz baklava kuyruğu - Son Dakika
Yerel

Fiyatı duyan sıraya girdi! İstanbul'da bayram öncesi ucuz baklava kuyruğu

İstanbul Şirinevler'de geçen yıl kilosu 55 liradan, bu yıl ise 84 liradan satılan baklavadan almak isteyen vatandaşlar, dükkan önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ramazan Bayramı'nda uygun fiyatlı tatlı yemek için ucuz baklava sırasına giren vatandaşların oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

08.04.2024 16:38  Güncelleme: 19:07

İstanbul Şirinevler'de bayram nedeniyle ucuz baklava yemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar kilosu 84 lira olan baklavadan almak için yaklaşık 1 saat boyunca kuyrukta bekledi.

CEVİZLİ BAKLAVANIN KİLOSU 84, FISTIKLI BAKLAVANIN KİLOSU 155 LİRA

İstanbul'da yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle birçok kişi tatlı ve şeker alışverişine çıkıyor. Şirinevler'de ucuz baklava almak isteyen vatandaşlar ise 1 saat boyunca uzun kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Cevizli baklavanın kilosu 84 TL, fıstıklı baklavanın kilosu ise 155 TL'ye satılıyor.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

"1,5 SAAT OLDU HALA BEKLİYORUZ"

Ucuz baklava almak için bekleyen Zeki Ateş, "Baklava alabilmek için 1,5 saat oldu hala bekliyoruz. Fiyatları piyasaya göre uygun olduğundan dolayı biz de buradan alıyoruz." diye konuştu.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

"BURADA BEKLEMEYE DEĞİYOR"

Baklava sırasında bekleyen Mehmet Aslantaş, "Ben de 1 saattir sırada bekliyorum. Fiyatlar dışarıya göre gerçekten çok uygun. Dışarıda satılan baklavanın 3'te biri fiyatına burada baklava satılıyor. Cevizli baklavanın kilosu piyasada 300 TL'den aşağı yok. Burada kilosu 84 TL, burada beklemeye değiyor." dedi.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

GEÇEN YIL KİLOSU 55 LİRAYDI

Öte yandan aynı yerde geçen yıl Ramazan Bayramı'nda cevizli baklavanın kilosu 55 liradan, 2022'de ise 42 liradan satılıyordu.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu
Fiyatı duyan sıraya girdi! İstanbul\'da bayram öncesi ucuz baklava kuyruğu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fiyatı duyan sıraya girdi! İstanbul'da bayram öncesi ucuz baklava kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Anakin: çoğu alıp tekrar başkalarına satar , böyle milletiz çünkü böyle hak ediyoruz 46 4 Yanıtla
    Emre Acar: Yorumlara bakarken iyi bir yorum olurmu dedim sen vurup öldürmüşün başkan 0 0
  • İSMAİL KILINÇ: 84 TL ALDIĞINIZ baklavayı bir gıda laboratuvarında analiz ettirin. 39 7 Yanıtla
    Murat : Onu alan adamlar bilmiyor mu sence kalitesinin düşüklüğünü? Denize düşen yılana sarılır demişler eşe dosta çocuklara tatlı yedirmek için uğraşıyor insanlar. Sen o grupta beyaz yakalı insan olacağını düşünüyor musun? 28 5 Ender Kervancıoğlu: Şemsettin bura kardeş. Bunlarda hile yok. Bol malzemeli.Tereyağ ve şeker hakiki. Baklavayı fabrikasyon olarak üretiyorlar. Birileri bu fiyata nasıl olur diye yıllardır soruyor ama öyle. Konuşanlar da indirim yapsın halk onlara da dua etsin. 24 6
  • Özgür BİÇER: Parayı yesen daha sağlıklı 10 5 Yanıtla
  • Ali Yolun: Bu nasıl iş arkadaş Şekerin kilosu 30 tl,fıstığın 1000 tl,iç ceviz desem o da 300 tl,bir tepsiye yarım kilo yufka 30 tl, 1 kilo şeker koysa 30 tl,300 gram ceviz koysa 90 tl etti sana toplam maliyet 150 tl,bir tepsi 3 kilo gelse kg maliyeti olur 50tl.Aslında kurtarır:) kiloda 34 tl o gün kesin 2 ton satmıştır 70 bin kalır onun da yarısı bile kar kalsa 35.000 iyi para bence. 6 1 Yanıtla
  • Zeynel Abidin Akin: Urfa merkezli baklavacı Şemsettin bol fıstıklı ve bol cevizli baklavaları var gerçekten fiyat kalite açısından çok güzel.tavsiye ederim. 3 2 Yanıtla
  • Ankara null: helal olsun isteyince ucuza satiliyormus dmkki 1 1 Yanıtla
  • Yunus Uslu: Ulan bilmeden sallıyorsunuz . Alışmışsınız size kilosunu 1000 liradan geçirenlere. Gidin bakın bakayım tadına bakın göreyim sizi. Adam şeker pancarından şekeri kullanıyor tesisi belli. Ama zorunuza gidiyor millet yemesin etmesin. Tertemiz yer babamın oğluda değil. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement