Sivas ve Kayseri Derneklerinden Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivas ve Kayseri Derneklerinden Başkan Yaşar'a Ziyaret

Sivas ve Kayseri Derneklerinden Başkan Yaşar\'a Ziyaret

Sivas Kangal Çaltepe Köy Derneği Başkanı Vedat Tatar, yönetim kurulu üyeleri ile Kayseri Karaözü Köy Derneği yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

05.12.2013 11:30

Sivas Kangal Çaltepe Köy Derneği Başkanı Vedat Tatar, yönetim kurulu üyeleri ile Kayseri Karaözü Köy Derneği yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yaşar'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Vedat Tatar, 12 köy ve 3 belde olarak ziyarete geldiklerini belirtti.

Ziyarette bölgedeki köylerden bahseden Türker, "Yenimahalle'ye katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz. Sayenizde Yenimahalle Türkiye Cumhuriyeti'nin gözde ilçelerinden birisi oldu. Nazım Hikmet'in adını bu ülkeye kazıyan sizsiniz. Bir belediye olarak Yenimahalle'de ilk kez siz cemevi temeli atarak Alevi vatandaşları sevindirdiniz. Her kesimden insanın hayır dualarını alıyorsunuz. Size her konuda destek olmaya hazırız" dedi.

Başkent'in yaşanabilir bir kent olması için elinden geleni yaptığını belirten Başkan Yaşar ise, "Önce Yenimahalle'ye, sonra Ankara ve Türkiye'ye sahip çıkmalıyız. Demokratik kitle örgütü niteliğinde olan dernekleri çok önemsiyorum. Bu ülkenin ileri gitmesinde faydanız yadsınamaz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde hemşehrilik bilincini geliştirdiğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yaşar, ziyarette dernek üyelerinin kendisine takdim ettiği çiçeği ise öğretmen olan üyeye verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas ve Kayseri Derneklerinden Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement