Sokak köpeği, içinde altın bulunan çantayı çaldı - Son Dakika
Yerel

Sokak köpeği, içinde altın bulunan çantayı çaldı

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, içerisinde ziynet eşyaları ve para bulunan çanta, sahipsiz bir sokak köpeği tarafından alınarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, köpek çantayı alıp tarladan uzaklaştırdı. Çift, çantanın çalındığını düşünerek jandarmaya haber verdi. Ancak çanta, yakınlarda bulunarak sahibine teslim edildi.

20.04.2024 14:55  Güncelleme: 15:16

Sakarya'nın Geyve ilçesinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İçerisinde 76 gram bilezik, alyans yüzük, 15 gram külçe altın ile 2 bin 500 lira bulunan ve çalındığı sanılan çantayı, sahipsiz bir sokak köpeğin alarak gittiği anlar güvenlik kamerasına takıldı.

Sokak köpeği çalındığı sanılan çantayı alarak gitti

ZİYNET VE PARA DOLU ÇANTAYI AĞAÇ KENARINA BIRAKTILAR

Şaşırtan olay, Geyve ilçesi Düzakçaşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.U. ve eşi A.U. çalışmak üzere gittikleri tarlaya, içerisinde 15 gram külçe altın, 76 gram bilezik, alyans yüzük ve 2 bin 500 lira bulunan çantayı da götürdü. Çalışmaya başlayan çift, içerisi ziynet eşyası dolu çantayı bir ağacın kenarına bıraktı.

Sokak köpeği çalındığı sanılan çantayı alarak gitti

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Bir süre sona çantayı yerinde bulamayarak paniğe kapılan çift, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları görüntüleri, gerçeği ortaya çıkardı.

Sokak köpeği çalındığı sanılan çantayı alarak gitti

ÇANTA SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Görüntülerde, sahipsiz bir sokak köpeğinin tarlaya girerek çantayı aldığı ve bölgeden uzaklaştığı görüldü. Bunun üzerine çalındı sanılan çanta, tarlanın yakınında bulunarak sahibine teslim edildi.

Sokak köpeği, içinde altın bulunan çantayı çaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sokak köpeği, içinde altın bulunan çantayı çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement