Sötek John Deere Söke'de Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Sötek John Deere Söke'de Hizmete Girdi

Sötek John Deere Söke\'de Hizmete Girdi

Söke Traktör ve Ekipmanları (SÖTEK) John Deere Aydın ve Muğla Bölge Bayii hizmete giridi.

27.03.2012 17:32

Söke Traktör ve Ekipmanları (SÖTEK) John Deere Aydın ve Muğla Bölge Bayii hizmete giridi. Bölge bayiliğinde atış, servis ve yedek parça hizmeti verilecek.

Açılış törenine başta İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, MHP 23. Dönem Milletvekili Recep Taner, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Yüzbaşı Tolga Baş, Jandarma Karakol Komutanı Jand. Üsteğmen Özgür Öncü, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, Ak Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım, MHP ilçe Başkanı Metin Mutafoğlu başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri çok sayıda davetli ve üreticiler katıldı. Açılış töreninde John Deere Türkiye Genel Müdürü Güneş Kılıç ve John Deere Türkiye yetkilileri de bulundu.

"4S PLAZA NİTELİĞİNDE"

Aydın ve Muğla bölge bayi olarak hizmet vereceklerini belirten SÖTEK'in kurucularından Tekin Yavuz tesis ile ilgili verdiği bilgide; "Dünya standartlarında 4S hizmet vereceğiz. Toplan bin 610 metrekare alanda hizmet verecek olan SÖKETEK John Deere Showroom 610 metrekare servis, 310 metrekare yedek parça, 290 metrekare idari personel hizmet alanı ve 400 metrekare Showroom'dan oluşuyor" dedi.

"SADECE EKİPMAN DEĞİL ANLAYIŞ DA GETİRİYOR"

Açılış töreninde bir konuşma yapan John Deere Türkiye Genel Müdürü Güneş Kılıç, John Deere'nin hizmet götürdüğü yere sade ekipman değil farklı bir anlayışı da götürdüğünü söyledi. Söke'nin ülke tarımının en önemli noktalarından biri olduğunu söyleyen genel Müdür Güneş Kılıç; John Deere'nin tarım yapılan Türkiye'nin her noktasında çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

Açılışa üreticilerin katılımlarından yana esprili bir şekilde yaklaşarak Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş'a taş atarak konuşmasına başlayan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; "SÖKTEK'in kuran iş adamlarımızın birçok alanda, birçok yatırımı var. Büyük oranda istihdam sağlıyorlar. İlçemizin böylesi yatırımlara ihtiyacı var" dedi.

"AYDINLILAR EKİP OLARAK DA ZEYBEK OYNAR"

Yaptığı konuşmasında Türkiye'nin üretime ihtiyacı olduğunu, Söke'nin de ülkenin en önemli üretim merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan MHP 23. Dönem Milletvekilli Recep Taner; "Aydın Efesi Zeybeği hep tek oynar diyorlar ama görüyoruz ki ekip olarak da zeybek oynanıyor. Bu ortaklığı kutluyorum, Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Söke Müftüsü Mevlüt Haliloğlu tarafından açılış duası yaptırılırken; daha sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılanlar tesisi gezdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sötek John Deere Söke'de Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement