Tepebaşı Belediyesi Engelliler Günü Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Günü Etkinliği Düzenledi

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Günü Etkinliği Düzenledi

Tepebaşı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, engelli bireyler ve ailelerine destek verdi. Etkinliğe, engelli dernekleri temsilcileri ve belediye bünyesindeki özel bireylerin yanı sıra, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı ve diğer yetkililer de katıldı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı, engellilere yönelik projelerin önemini vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti.

05.12.2023 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde özel bireyler gönüllerince eğlendi.

Tepebaşı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte konuşan Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, "Biz Tepebaşı Belediyesi ailesi olarak sizlerle birlikte Türkiye'de ilkler olan projelere imza attık. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sosyal Yaşam Merkezimiz, Gökkuşağı Kafelerimiz, montaj atölyelerimiz bunlar Türkiye'de eşi benzeri olmayan, Türkiye'de konuşulan projelerimiz. Montaj atölyelerimizde bugüne kadar yaklaşık 17 milyon 500 bin demonte parçanın montajını yaparak, üretime katkıda bulundular. Bu bana göre rekor bir sayı . Aynı zamanda bugüne kadar 148 öğrencimizi de istihdama dahil ettik. Hem sosyalleştiler hem de aile bütçelerine katkıda bulundular. Ben böyle bir akşamı da sizlerle paylaştığım için çok muyluyum" diye konuştu.

Etkinliğe katılan engelli dernekleri temsilcileri de engellilere verilen hizmetlerden, desteklerden ve düzenlenen etkinlikten dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a ve ekibine teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda ise özel bireyler ve aileleri sanatçılar Yağmur Argın ve Ceren Büyükdoğan'ın seslendirdiği parçalara eşlik ederek gönüllerinde eğlendi.

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği programa, engelli bireyler ve aileleri yoğun katılım gösterdi. Tepebaşı Davet Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, Büyükşehir Belediyesi Özel Gereksinimliler Şube Müdürü Selim Öztop, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen, Eskişehir Görmeyenleri ve Göz Sağlığını Koruma Derneği (ESGÖRDER) Başkanı Mutlu Yıldız, Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Çiğdem Çalışır, Bedensel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Önce, Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma Yardımlaşma ve Bilinçlendirme Dernek Başkanı Gülcan Soylu, Damla Özgereksinimliler Kültür-Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Emel Kapanoğlu, Görsem Görme Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Kutluay, meclis üyeleri, engelli derneklerinin temsilcileri, belediye bünyesindeki özel bireyler ve aileleri katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Engelliler Günü Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement