Tuğgeneral Özoğlu Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Tuğgeneral Özoğlu Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi

Tuğgeneral Özoğlu Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi

Sarıkamış 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu Kars'ta, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

18.07.2014 10:40  Güncelleme: 10:54

Sarıkamış 9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Özoğlu, Sarıkamış 9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Orduevi Bebek Kafede düzenlenen yemekte, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten onur duyduğunu söyledi.

Vatanı için, milleti için, namusu için, dini, dili ve bayrağı için canını ortaya koyan aziz şehitler ve gaziler için ne yapılsa az kalacağını ifade eden Özoğlu, "Devletimiz her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmuş, ilelebet de bu böyle olacaktır. Bu vesileyle genç yaşlarında kutsal değerlerimiz uğrunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömür diliyorum" diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül de yemeği düzenleyen Özoğlu'na teşekkür ederek, her zaman kendilerine değer veren, her konuda yardımcı olan, başta Sarıkamış Kaymakamlığına, Garnizon Komutanlığına, Belediye Başkanlığına şükranlarını sunduğunu söyledi.

Yemeğe, Kaymakam Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Özbey, İlçe Emniyet Müdürü Murat Taştan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, askeri erkan, gaziler ve şehit aileleri katıldı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuğgeneral Özoğlu Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi - Son Dakika


Advertisement