Tümbulsevder'den Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Tümbulsevder'den Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Teşekkür Ziyareti

Tümbulsevder\'den Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak\'a Teşekkür Ziyareti

Türkiye Bulanıklar Eğitim Kültür ve Sevgi Derneği (TÜM-BUL-SEV-DER) Genel Başkanı Selahattin Turan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara’nın Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

01.04.2017 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bulanıklar Eğitim Kültür ve Sevgi Derneği (TÜM-BUL-SEV-DER) Genel Başkanı Selahattin Turan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bulanıklılar Derneği olarak Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret ederek, ilçeye yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Gönül coğrafyası olarak nitelendirilen Bosna-Hersek'ten Moğolistan'a, Kazakistan'dan Lübnan'a, Kosova'dan Özbekistan'a, Azerbaycan'dan Tunus'a kadar çok geniş bir bölgede çalışmalar icra eden ve ülkeler arası gönül köprüleri kuran Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile bir araya gelen TÜM-BUL-SEV-DER Genel Başkanı Selahattin Turan, "Keçiören ile Bulanık arasındaki kardeşlik ilişkilerinin zemininin güçlenmesine ve kardeşlik adına Bulanık ve Bulanıklılar'a yapmış olduğunuz katkıları yakından takip ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ülke içinde ve ülke dışında gerçekleştirmiş olduğunuz çalışmalar gelecek nesiller tarafından takdirle yad edilecektir" dedi.

"Türkiye'nin parlayan yıldızı" sloganı ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Yurtdışında yaklaşık olarak 60 civarında kardeş belediyemiz bulunmaktadır. Aynı ruh ve inanç ile yurt içinde de kardeşlik diyaloglarımızı güçlendirmek adına belediyelerimiz ile işbirliğini sürdürmekteyiz. Sosyal, kültürel ve teknik işbirliği imkanlarımızı ve tecrübelerimizi Bulanık Belediyesi ile paylaşmak adına kardeşlik sürecini başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda; geçtiğimiz hafta içerisinde Bulanık Belediyesine hibe olarak 1 damperli kamyon ile 1 çöp kamyonu ve 3 tır dolusu spor malzemesi gönderdik. Bu tür desteklerimizi aralıksız devam ettireceğiz" dedi.

BUL-SEV-DER Genel Başkanı Turan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ankara'da yaşayan Bulanıklı hemşerilerimize kapımızın her daim açık olduğunu ve kardeşlik ilişkilerimizin güçlenmesi için 7/24 çalışacağımızı ifade etmekten büyük onur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Bir milyon nüfus ile Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Keçiören'in Bulanık ile kurmuş olduğu gönül köprüsünü takdir ile karşıladıklarını ifade eden TÜM-BUL-SEV-DER Genel Başkanı Selahattin Turan, ziyaret anısına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a şükran plaketi takdim etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümbulsevder'den Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement