Uluslar Arası Spor Oyunları Marmaris'te Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Uluslar Arası Spor Oyunları Marmaris'te Devam Ediyor

Uluslar Arası Spor Oyunları Marmaris\'te Devam Ediyor

Marmaris'te devam eden "Geleceğin Spor Kenti Marmaris 1.Uluslar arası Spor Oyunları"nda voleybol müsabakaları tamamlandı.

26.01.2012 17:56

Marmaris'te devam eden "Geleceğin Spor Kenti Marmaris 1. Uluslar arası Spor Oyunları"nda voleybol müsabakaları tamamlandı.

Turnuvada filenin şampiyonu Marmaris Belediyespor oldu. Turnuvanın bir diğer iddialı takımı Bodrum İhtisasspor ikinci, Ortaca Belediyespor üçüncü ve Muğla Belediyespor'da dördüncü oldu. Turnuvada en başarılı manşetçi Ortaca Belediyespor'lu Eda Gök, en başarılı Smaçör Bodrum İhtisassporlu Ezgi Dinay, en başarılı pasör de Marmaris Belediyesporlu Gizem Kıralan oldu.

Geleceğin Sultanları Voleybol Turnuvası'nın ödül töreni Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Törende turnuva birincisi Marmaris Belediyespor'a ödülünü İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık, ikinci Bodrum İhtisasspor'a Voleybol Şube Sorumlusu Burhanettin Kabaçam, üçüncü Ortaca Belediyespor'a Voleybol İl Temsilcisi Ali İnal ve dördüncü Muğla Belediyespor'a da Marmaris Belediyespor Kulüp Müdürü Hande Sert verdi.

Ayrıca törende, Selçuk Gard AŞ'a da spora katkı veren basın mensupları adına ödül verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslar Arası Spor Oyunları Marmaris'te Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement